|
|
עד כה: 10 תגובות, ב- 7 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
7.
בשר מעובד זה מגעיל
יוסי,
19/02/05 20:13
| איך אפשר לאכול בשר בן 8 חודשים ומעלה שהוזרק בו מים, ג'לטין, פוספטים,מלחים, וצבעים ועוד חומרים לא מזוהים, ועל כל זה משלמים יקר מאוד, תוספת המים עוברת את 10% המוצהרים, ויכולה להגיע עד 50% מהבשר. אני קונה רק בשר טרי אמיתי, לא מופשר
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
מחירים
שי,
17/02/05 22:50
| יקרים מדי, בשביל להגיע לנתח שוק שהם רוצים הם לא יוכלו להגיע במחירים האלה, לפחות בשלב ההחדרה שיורידו מחירים על מנת ליצור נאמנות צרכנים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
בשר
דני,
ראש העין,
17/02/05 18:22
| אם, המשיח לא יגיע אלינו, זה בגלל ''הפולישטיק'' שעושים במדינה מזאת מהבשר
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
שוק מענין
רפאל אוחנה,
פראג,
17/02/05 16:50
| איך אפשר לתקשר עם מר אריה רייכמן בנושא פתיחת שוק בפראג? ישךי עניין בזה. שמישהם ידברו איתי. הטלפון שלי: 00420605770550 תודה,
רפי מפראג
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
טעות בכתבה
גילי,
קריות,
17/02/05 16:45
| |
 |
2.
כל הכבוד על המידע
ל"ת
מיקה קרני-בור,
אחו ירוק,
17/02/05 13:32
| |
 |
1.
מדוע מים
קניבל,
עין מרבק,
17/02/05 12:40
| |
 |
הזרקת מים לבשר
ירון,
17/02/05 15:50
| פשוט מאוד, כדי שהבשר ישקול יותר והרווח ליצרן יהיה גדול יותר לא להאמין אבל בארץ זה חוקי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כדי להגיל את הנפח
אנטריקוט,
17/02/05 15:18
| מזריקים מים - נפח הבשר גדל אתה משלם יותר לק''ג בשר שבעצם אין שם יותר בשר אלא יותר מים !!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
הנפח
גוש בשר עם עצם,
4.00גרם,
17/02/05 16:18
| אנטריקוט חמוד שלי, ק''ג הוא מידת משקל, בעוד נפח מודדים בליטרים וכדומה.
בכל מקרה, די לי במים המוזרקים לסטייק שלי על-מנת שישמין, אין צורך גם להתפיח אותו במים!!!
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|