|
|
עד כה: 5 תגובות, ב- 3 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
3.
מדוע כשהעשירים גונבים הם לא
יגאל כהן,
רחובות,
01/02/05 01:05
| |
 |
2.
טעים
טעים,
31/01/05 09:49
| |
 |
1.
אני עושה פיצה בבית יותר טעים
זול יותר,
קל לנכנה,
31/01/05 08:48
| 1 ק''ג קמח 2 כוסות מים 30 גרם שמרים חצי כפית מלח עירבול במיקסר כ8 דקות להניח לתפוח כ40 דקות לבינתיים לשמן את התבניות כ10 דקות לפני הכנסת הפיצה לתנור לחמם על 250 מעלות להכניס את הפיצה לתנור ולהוריד לכ 200 מעלות בערך 15 שעה תלוי בסוג התנור לגבי רוטב הכי טוב עם מיץ עגבנית לסיר שום פפריקה מלח פלפל וכל מה שאוהבים טעים מאוד 3 מגשים .עלות כוללת חשמל ורכיבים כ 28 שקלים אבל הטעם
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תוספות לרוטב.
גל,
01/02/05 08:08
| אני מוסיפה לרוטב גם אורגנו, זעתר ומעט אבקת שום. לגבי הגבינה, יש גבינות צהובות עם 5%- 9% שומן, ניתן להוסיף גם בולגרית 5% והטעם, כמה ליגות מעל הקפואות! והערך הקלורי, נמוך בהרבה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אכן נכון בולגרית 5% מצוינת
ל"ת
פיצה,
01/02/05 11:12
| |
|
|
|