|
|
עד כה: 3 תגובות, ב- 2 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
2.
אין מצב לטריות ולכשרות
כשר,
28/07/04 13:01
| אין מצב לאיכות כמו אצל מתמחים בתחום. שלא נדבר על כך שאיכות הבשר אל גאוצו רחוקה מאוד מאיכותה במסעדות, כמו שמוצרי המאפה אינם איכותיים כמו במאפיות/קונדיטוריה מתמחה. במיוחד בחנויות ריקות, כמו קלאב מרקט, שם תחלופת הבשר תהיה נמוכה בגלל חוסר דרישה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לא נכון
חורחה,
28/07/04 15:00
| הבשר יכול להיות כשר ובאיכות מעולה. אם הוא מוכשר, אז באמת זה פוגע באיכותו. בקשר להבדל במוצרי מעדניות וסופרמרקטים, אתה צודק ב100%
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
MISSION IMPOSIBLE
חורחה,
28/07/04 11:17
| שלושת הרשתות הגדולות לא בנויות על לספק מוצרים טריים. מה שלא קפוא, בקופסה או בפח לא יודעים לטפל בו ובטח שלא יודעים לספק באופן סדיר. ואם זה לא מספיק: קצב, זה מקצוע. ומי הצדיק בסדום שראה אי פעם איש מקצוע עובד בסופרמרקט??????
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|