 |
6.
זה של התימנים וקוראים לזה סמנה
מיכל,
05/08/04 09:17
|
עכשיו אתם מבינים למה התימנים היו פעם הכי בריאים, עד שהם התמסחרו...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
מוכר זרע לאחר חביצה בריא ביותר
ל"ת
יצרן ניו אייג'י,
05/08/04 08:50
|
|
 |
4.
כל כך הרבה שטוית בכתבה אחת
אלי,
05/08/04 00:34
|
אתם מתחרים בכתבות ה''תזונה'' של הצהובון המתחרה?
נתחיל בשטות שכתבתם על המסת ויטמינים KADE הידועים בשם ''ויטמינים מסיסים בשומן'' מה שאומר שהם מסיסים בכל שומן, לא רק בגי. (גם השומן בהמבורגר במקדונלדס יעזור להמסת הויטמינים האלה, ולא, הוא לא בריא!!)
חמאה מזוקקת לא משנה את הרכב חומצות השומן ולכן הגי לא יהפוך לאומגה 3 בתהליך הזיקוק או לכל חומצת שומן חיונית אחרת אלא ישאר שומן רווי לא בריא.
המלצת ארגון רופאי הלב האמריקאי היא להעדיף מרגרינה רכה על פני חמאה (והגי זה בדיוק חמאה!)
אין לי מושג אם הגי טעים או לא, אוכל בריאות זה בטוח לא.
אגב הוודות אינן מקור למידע תזונתי אמין, אם מישהו היה כותב המלצות תזונתיות ורפואיות מעשיות לפי הרמב''ם כולנו היינו לועגים לו על הידע הלא עדכני.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אתה תאכל מרגרינה
האזרח קליין,
06/08/04 05:47
|
אתה מטעה לגבי המרגרינה. המאכל הדוחה הזה מעשה ידי אדם לא יכול להיות יותר בריא ממוצר טבעי כמו חמאה. ועל זה מסכימים לא רק בני אדם פשוטים כמוך וכמוני אלא גם רוב אלה שאתה נוהג להוקיר (מדעני המערב).
מרגרינה היא שומן רע שנוצר בתהליך כימי (הוספה של אטומי מימן למולקולות שומן צמחי) התוצאה היא שומן טראנס (מעוות) שלא מצוי בטבע ובעל סגולות מזעזעות של טעם ובריאות.
הטוב ביותר לבריאות הוא שומן צמחי בכבישה קרה שמוחזק בבקבוקי זכוכית.
אני לא הייתי פוסל את הכתבה. ולא הופתע כלל אם יתברר במחקר מקיף שיש דברים בגו.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אלי - קשקשן בגרוש
לילו,
05/08/04 19:09
|
|
 |
3.
גם אצלנו...
אבי,
ר''ג,
04/08/04 18:14
|
...בדיוק - ''סמנה'' אצל התימנים, וכידוע - גם הם ממאריכי הימים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מאריכי הימים הם אלו בעלי הגישה
אוסטרית,
07/08/04 01:25
|
החיובית לחיים ! שיודעים לתת פרופורציות לחיים ולקחת אותם בקלות, ולקבל את עובדות החיים (מוות וכו'') כמו שהם. תמצא אותם בכל מדינה מערבית מתקדמת (אוסטרייה, גרמניה, יפן וכו'') או בכפרים נדחים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
כתבה מעולה
רוני,
תל אביב,
04/08/04 15:31
|
|
 |
1.
איך זה שאין גי למכירה?
תודה,
04/08/04 14:29
|
|
 |
אז זהו שיש - ויש גם פאפד!
מיכלי,
ראשון לציון,
08/08/04 18:38
|
החטיף אולטימטיבי! לבירה, תה קר או סתם נישנוש. לחמם על מחבת טפלון חם עד שמעלה בועות - ומוכן.
חנויות יש ברמלה, אשקלון ואשדוד - בכל מקום שיש קהילה גדולה של יוצאי הודו (ואני לא מתכוונת לאנשים שחזרו מטיול של שנה אלא לתושבים המקורים..) בארץ - תהיה גם לפחות חנות אחת של מוצרים מהמולדת. ברמלה תנסי ב-מהרג'ה ברחוב הראשי לפני התחנה המרכזית. יש להם דיי הרבה מוצרים מהודו כולל מתוקים על בסיס גי'.
האמת שיש כאלה שמשלבים גי יחד עם טופו ותה ירוק. אני למשל. יש לי ספר מצוין שמסביר ממש טוב על המקורות והמרכיבים של כל המוצרים בבישול הודי כולל מתכונים בעיברית של ''תודעת קרישנה'' שהם עצמם חיים על תזונה איירוודית.
לספר קוראים - ''הטעם שבצימחונות - מתכוני בריאות לגוף ולנפש'' מאת אדי ראג' והמתרגמת היא דורית לובן צרו קשר עם העמותה עצמה לקניית הספר, הם לא מוכרים אותו בחנויות. בתאבון, ולבריאות!
הגב לתגובה זו
|
|