• 5.

    זה ביגלל ההיסטריה שבה חייה החברהישראלית (ל''ת)

    , 10/04/14 09:43


    IP: 132.68.4.115דווח על תגובה זו

    • פקק תנועה (ל''ת)

      , 10/04/14 09:43


      IP: 132.68.4.115 דווח על תגובה זו

  • 4.

    מחקר הלקטוז

    , 09/04/14 21:56

    המחקר הזה פורסם כבר ב-2013 - אבל הכתב שלכם שכרגיל לא בודק שום דבר - העז, איזו חוצפה עיתונאית - לפרסם את הדיווח הזה שנה אחרי, באפריל 2014 ולהוליך שולל את הקוראים שזה חידוש.

    הנה הלינק למי שלא יודע לקרוא

    http://www.deepdyve.com/lp/elsevier/frequency-of-lct-13910c-t-and-lct-22018g-a-single-nucleotide-YICyps07Ja

    בושה ל"מעריב".

    יותם מהרצליה

    IP: 5.22.129.177דווח על תגובה זו

  • 3.

    אין "סנדדרט" זה נע בין 3% בדנמרק ל 97% בתאילנד

    רן, 09/04/14 20:24

    גם באפריקה יש שבטים (כמו שבט המסאי בקניה) שמגדלים בקר אלפי שנים ויכולים לעכל לקטוז.
    זה עניין של גנטיקה של אוכלוסיות וכמות מוצרי החלב בו באלפי השנים האחרונות

    IP: 85.250.165.39דווח על תגובה זו

  • 2.

    אין כמות אנשים - יש מספר אנשים אחוז אנשים וכו'.

    אבשלום בקור, 09/04/14 19:42

    עורך לשוני - הצילו

    IP: 98.246.24.29דווח על תגובה זו

  • 1.

    הרגישות היא בגלל תרבות האוכל

    שוש, 09/04/14 19:20

    בעדות שאינן צורכות חלב אחרי גיל הילדות נעלמים האינזימים המפרקים את הלקטוז. מרוקאים, למשל, אוכלים או אכלו בעבר שתי ארוחות בשר ליום, כמעט בלי חלב. יש לבדוק את העניין ולראות אם אכן מי שלא שתה חלב בילדותו הוא מועמד לאי סבילות למוצרי חלב.

    IP: 24.45.120.8דווח על תגובה זו

    • 83% מהאשכנזים, 93% מהעיראקים, ו-82% מהמרוקאים זה יותר משני שליש ציבור

      אני, 09/04/14 20:13

      והציבור בישראל הוא אחד מצרכני דברי החלב הגדולים בעולם. ככה שמה שאת טוענת לגביי כך שיהודים מעדות שונות אוכלים פחות דברי חלב לא נכון בעליל.

      IP: 132.72.225.222 דווח על תגובה זו