 |
8.
שגיא כהן הוא מבקר מסעדות ענייני
רון סודק,
תל אביב,
20/12/05 16:40
|
ומקצוען,ובתור אחד שנמצא בתחום 8 שנים ועבד במסעדות ששגיא ביקר ( קוקויה , om) אני יכול להעיד שהביקורות שלו נכונות וזו בהחלט לא אשמתו שהמצב בשוק המסעדות פשוט רע ולא מקצועי!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
מסעדה אחלה. מר כהן אף פעם לא פוגע
אלי,
18/12/05 09:19
|
לי כבר יש כלל: אם הביקורת של מר כהן שלילית- צריך לרוץ למסעדה. כנראה שהאוכל שם אחלה.
הוא מבקר על הפנים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מבין כל המבקרים......
רינת,
תל אביב,
30/12/05 16:20
|
שגיא כהן הוא המבקר הטוב ביותר, כותב מצויין - עיניני ואמין. לעומת זאת פרנק אזולאי השף ''הקולנועי''?. עובדה שלא הצליח עד עכשיו בכלום אז יש דברים בגו.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
כאדם שקורא כל ביקורת
עידו,
ת''א,
18/12/05 00:49
|
הביקורת אכן נכתבת בשפה יפה אך חסר תוכן. ציפיתי לפירוט נרחב יותר אודות העיקריות עצמן, שהן למעשה החלק החשוב. וגם, ללקיחת כמה מנות ולבחינה שלהן יחד ולא רק מנה אחת (הדג) שגם עליה לא מפורט. אין ספק שע''מ להתרשם יש צורך לטעום מגוון מנות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מסכים עם כל מילה - חסרה הביקורת האמיתית
ל"ת
מה טעים ומה לא,
18/12/05 20:03
|
|
 |
5.
צודק אבל
עודד ל,
17/12/05 21:16
|
לצערי ומתוך ידע דג לוקוס עולה עם ראש 140 עד 160 שח לקילו כלומר לקילו עולה הדג 200 שקל אצל הדייג ללקוח פרטי .... אז לא כזה נורא נכון . זה שהאוכל לא טעים זה כבר משהו אחר
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
חרא צף
נחום תקום,
תל אביב,
17/12/05 21:15
|
פרנק גם את המקום הזה אתה הולך לרסק כמו כל מקום שבו היית רק שהפעם זה הכסף שלך .....כמה זמן אתה חושב שתוכל לשקר .חרא בסוף צף פרנק ...רק שעכשיו כולם יודעים
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
כתבה ענקית
שגיא,
שרון,
17/12/05 20:34
|
לא הפסקתי לצחוק עד שהבנתי שבעלי מסעדות צוחקים עלינו.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
כתבה זולה ונמוכה
דרור,
ת''א,
17/12/05 15:44
|
רצון הכותב להיות שנון ומצחיק ממש עלוב (ועצוב). אני לא ארד לרמת הכותב ואגיד שהכתבה מלאת שטויות. היום (שבת), תכננו ללכת למסעדה אבל עקב הכתבה לבנו התמלא חששות. בכל זאת החלטנו לנסות. המסעדה מרווחת, שקטה, מפוארת ונעימה. בנוגע לתפריטים, יש תפריטים, גדולים ומכובדים. בנוגע לשולחנות המלוכלכים, הסיבה היחידה שרואים שיש לכלוך על השולחן (שהוא מעט אבק מהאוויר) היא שיש שם אור - כן אור שמש, לא כמו בבראסרי השכנה או בכל מסעדה אפלולית אחרת שחושבת שחושך זה טוב. באמת אפשר לראות מה אוכלים בפרנקפיש. בנוגע למלצרית, יוכל להיות שהייתה מלצרית אינפנטילית, אבל המלצרים ששירתו אותנו הציגו הופעה נאה ויכולות רגילות של מלצרות. האוכל היה טעים, ואפילו מאוד, הדגים, מנת פירות הים, רק הייתה חסרה מנת הרביולי. המשקאות הגיעו מהר וגם האוכל הגיע בזמן סביר ביותר. חבל שככה מוכרים עיתונים, ע''י כתבות נמוכות וירודות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
נו, בעלי המקום, הכנסתם את החמש אגורות שלכם.
ל"ת
תנוחו,
ת''א,
18/12/05 02:36
|
|
 |
הביקורת עוד עושה חסד עם המסעדה
פנחס,
18/12/05 01:47
|
היינו שם לפני שבוע, וממש התביישנו: הכל חובבני, זול, עלוב, ומעל הכל - לא מקצועי. שום דבר לא עבד, אכלנו דג קר שחומם שוב ושוב במיקרו עד שרתח, המלצרית לא ידעה כלום, החשבון היה מלא טעויות. סיוט ארוך ומתמשך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ביקורת היא ביקורת דרור
אור,
רחוק מפה,
17/12/05 22:38
|
למה אתה לוקח את זה בצורה כזו? הוא דיבר על מסעדה אחת ספציפית, על השירות, האוכל והאווירה. כמובן שיש מסעדות שיחלקו על הביקורת של שגיא אבל ביקורת היא ביקורת וכנראה לא קראת מספיק כתבות של מבקרי מסעדות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
לא מתאים
נחום העקום,
17/12/05 15:23
|
|