 |
15.
מסעדת רוסיטקו
אור,
רג,
05/10/05 19:50
|
מסעדה איטלקית מדהימה. השף דינו הנו איש חביב, הכנת האוכל מבוצעת מול עיניי הלקוחות, הכל טעים ונעים.מומלץ
הגב לתגובה זו
|
|
 |
14.
מקווה שתפרסמו את תגובתי למרות
יעל,
19/09/05 18:30
|
שהיא כנגד כתבה/כותב שלכם קודם כל מי ששומר על אכילה בריאה אינו סאקר או צדקני אלא פשוט אדם השומר על בריאותו ואין כל רע בכך !! נכון שכייף להשתולל מדי פעם ולאכול משהו שומני וטעים ואין כל רע בכך אם לא נסחפים ובכל מקרה זה עניינו של האוכל ולא של אף אחד אחר!! שנית קצת פחות שימוש במילים של לע''ז נפוחות ויותר עברית בכתבה עברית בעיתון עיברי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
13.
קרבונרה טובה במסעדה הזאת
רעב ל...פסטה,
השרון,
19/09/05 16:59
|
יצא לי לאכול פעמים קרבונרה במסעדת ''ספגטים'', פעם בנתניה (סופר פאוור סנטר - גנדן), פעם אחרת בסניף באר-שבע (קניון ביג).
מנה טעימה מאד, משביעה מאד ולא יקרה.
בהחלט מומלץ!!! (זהירות: מחיר היין באותה מסעדה לא סביר!)
=============
הגב לתגובה זו
|
|
 |
12.
קטעים ושיגועים
אלי,
18/09/05 00:29
|
במקום לתת מתכונים שכולנו יכולים לעשות (כולנו זה כולל את רוב הציבור שגם שומר כשרות ולא הולך לרוץ לשוק הכרמל לקנות חזיר) מעדיפים במעריב לפרסם מתכונים לעשירית האחוז אחד של הקוראים שבאמת יעשו את הפסטה הזו.
בעיני מתכונים כאלה הם יותר בבחינת ''שופוני'' מאשר מתכונים אמיתיים לציבור הקוראים.
זה מקביל לפרסום מתכון לעוגת ביסקוויטים בעתון איטלקי. בטח שאפשר לדרוש מהם שוקולד השחר ויין קידוש מתוק (יש חנות קטנה ברומא ליד השוק שאפשר להשיג) אבל ראבק מתכון כזה מנסה לומר ''אני מכיר מתכונים מחוץ לארץ''.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
11.
למספר 10 ו1(אותו בנאדם))
מצפה ציפוי צפוי,
17/09/05 18:21
|
|
 |
10.
רוסטיקו ברוטשילד
יאיר,
תל אביב,
16/09/05 19:57
|
עברתי ברוטשילד וראיתי את המקום שעומד להיפתח. עושה רושם כי זהו מקום יחודי ומיוחד מעין בר אטלקי עם כל סוגי המטעמים. אני כולי ציפיה לפתיחה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
איפה אפשר לקנות בייקון בת''א?
ל"ת
ליהי,
15/09/05 15:14
|
|
 |
Near the Carmel Market
Vitnir,
Germany,
15/09/05 23:08
|
There's a little Russian supermarket sort of thing, east Europien or so. Very clean, lots of tasty things there, very polite and quick service and they got all types of meat - chicken, turkey, pork (oink oink) and beef. A really good place to get fresh meat knowing you won't get parasites - unlike when you buy at some butchers at the market itself.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תודה על ההמלצה
ל"ת
ליהי,
17/09/05 21:49
|
|
 |
8.
מה אפשר במקום בייקון
ל"ת
שרון,
15/09/05 12:52
|
|
 |
תחליף לבייקון
שלדג,
15/09/05 13:21
|
|
 |
7.
''עדיין לא הפכנו לצדקנים...''
יוסי,
15/09/05 10:26
|
אוי, גבי, אתה כל כך קשוח ומסוקס. איך שקראתי את פיוטיך נטולי ייסורי המצפון גמרתי 4 פעמים רצוף!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
גבי זו אישה
ל"ת
הילה,
ת''א,
15/09/05 17:18
|
|
 |
אז הוא גמר 5 פעמים,
ל"ת
עוד פלצן,
16/09/05 19:47
|
|
 |
6.
כמו כל הטבחים הפלצנים הישראלים
אלדו,
נתניה,
15/09/05 07:15
|
מביאים לנו בכוונה מנות לא כשרות העיקר להכעיס. יא סחלות, בתור איטלקי למהדרין המנה הזאת אחת הכי מעפנות שקיימות, תתרגלו שם בטבחות הפלצנית ותפנימו. היכן שהטבח בחו''ל שם חזיר במנה זה רק מראה על אוכל זול ועממי רדוד,המעדנים הנפלאים ביותר של המטבח הגויי הוא דווקא עם חומרים של ירקות ולא כל מיני מרעין בישין. המצחיק הוא שאתם פרמיטיבים באוכל ומשחקים אותה אניני טעם, ממש פלצנים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
איזה שטויות!!!!
מיכל,
ת''א,
16/09/05 09:10
|
אם באמת היית מכיר את המטבח האיטלקי היית יודע שזו כן נחשבת אחת המנות הטובות - דווקא בגלל הפשטות שלה... קמת על צד שמאל היום? מה את תוקף? יום טוב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
I have got to agreee...
Vitnir,
Germany,
15/09/05 23:14
|
The best ''Goy'' dishes usualy don't contain pork. Like he says, pork is a cheap ingridient and is mainly for the simple folk. The best dishes really are made from kosher meat (except when speaking of seafood) and vegtebles or cheeses. Take Cordon De Blu (sp?) for example.
I got my own version to it. Just stuff half a turkey breast with a mixture of chopped and fried chicken livers and onions and about half a crumbed bun and some fried mushrooms. Smear the inside of the ''pocket'' with some brown dijon mustard, fill it in, stitch it and put some rozmarin on/arround it and put it in a pan with some olive oil, fried onions and mustard grains to ''close'' it. Then add about a a quarter of a bottle of some red wine, even cheap cooking wine and some mustard seeds and wait untill the wine is steamed out into a nice thick sauce. Enjoy.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
Cordon (not De) Bleu
SP!,
18/09/05 11:50
|
made of pork/ chicken breast, blue chesse (hense the Bleu) and a slice of smoked duck breast of bakon. not kosher in any standard but trust me, it's delishious!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
שטוף פיך באקונומיקה גס רוח
דני,
15/09/05 08:44
|
לפני כשרות - קיימת מצוות שמירת הלשון פלצנים פלצנים... תמשיך לקלל ובסוף תהיה כמו עוהדיה יוסף
הגב לתגובה זו
|
|
 |
טוהר השפה
עמוס,
ישראל רבתי,
15/09/05 08:35
|
לפי שפתו של הכותב התרשמתי מבקיאותו ברזי המטבח האיטלקי ובעיקר בשליטתו בתוצרים של גוף האדם. ניכר כי הכותב הוא מגדולי המאורות בתחום זה. כמו כן יתכן שהוא תלמיד חכם הנמנה על חסידיו השוטים של הרב עובדיה שגם הוא נוהג מפעם לפעם לזכות אותנו בפניני לשון שפשוטי העם אינם מסוגלים להבין אותם, ואז כמובן אנו מקבלים את הסבריו של הרב הגאון בניזרי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
נשמע טעים אבל מאד שמן
ל"ת
קוקו,
14/09/05 23:10
|
|
 |
4.
וואיי בא לי לאכול את זה
עידן,
הרצליה,
14/09/05 21:59
|
|
 |
3.
carbonara
italiano,
rome,
14/09/05 21:29
|
באמת פסטה מעולה רק מה המרשם האמיתי לא כולל שמנת אל תראו את זה לאיטלקי הוא ממש יתעצבן
הגב לתגובה זו
|
|
 |
השמנת
טבח,
16/09/05 18:07
|
את השמנת שמים רק כדי שחלמון לא יתקרש וצריך לשים רק קצת
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אתה בטוח?
ג'ואי,
14/09/05 22:50
|
|
 |
2.
פוי
שמן ומגעיל,
14/09/05 20:57
|
|
 |
1.
Rustico וקרבונרה
עידן,
תל אביב,
14/09/05 16:05
|
מנה מעולה, מת על אוכל איטלקי, וזו הגרסה הכי קלאסית. אגב עברתי ברוטשילד בתל אביב וראיתי את המקום החדש הזה, הצצתי פנימה ונראה מדהים! מחכה שיפתח, אמור לקרות כל יום.
הגב לתגובה זו
|
|