|
|
|
עד כה: 6 תגובות, ב- 5 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
5.
בקשר לתואר ד''ר
מישהי,
ת''א,
01/09/05 10:22
| מה? כבר אי אפשר לכתוב מתכון בלי ייחוס? למה? כי צריך קצת PR על הדרך? ואם כבר PR, למה ד''ר שמרון לא כתבה באיזה תחום הדוקטורט שלה?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
Doktor who??
Arie,
Florida,
31/08/05 23:08
| She must be hemoroid doktor with this kind of delicatesim
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
אולי תיתנו סימן לא כשר שנדע
יהודי,
31/08/05 22:12
| |
 |
Not a big deal
Yossi,
12/09/05 17:56
| As you know the good Jewish found the way to make ''cosher'' srimp so you can look for the coser pig
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
דייסה לארוחת בוקר?
שף איטלקי,
צפון איטליה,
31/08/05 22:01
| כשהתערובת חמה ורכה, בתוספת מעט חמאה, היא נאכלת כדייסה לארוחת בוקר? לא תמצאי איטלקי אחד האוכל דייסת פולנטה לארוחת בוקר ואיש אינו מעיז לכנות פולנטה בשם דייסה.
העתון ממש בבעיה אם הוא נאלץ להתבסס על ''מומחים'' כאלו.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
bacon???????????
racheli,
new york,
31/08/05 20:31
| shame on you!! as a doctor, is this your recommendation?
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|
|