 |
16.
ביטון משפחה גדולה
ז'קו,
תל אביב,
31/08/05 16:54
|
אותי מעניין לדעת כמה אחים ואחיות לשף???רק הם בטח הגיבו לכתבה . אני לא כל כך מסכים עם הכותב בדרך כלל אך אני חושב שהפעם הוא פגע בול...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אוסובוקו ושרימפס ב- 49 ש''ח!!!
ואליו פור מאני,
ת''א,
18/09/05 02:44
|
עיסקית מנה ראשונה ועיקרית ב-49 ש''ח ותפריט ערב שבו המנה היקרה ביותר היא פילה בקר פטריות כמהין במחיר 72 ש''ח אז אין פלא שלוקחים 12 שקלים עבור לחם תוצרת בית עם שום וממרח עגבניות מיובשות אם מוכרים ארוחה במחיר כה מצחיק. זאת בניגוד למסעדות האחרות שציין שגיא אשר מגישות תפריט במחירי העשירון העליון.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אני לא אח של השף. אפילו ...
מסעדה נהדרת,
12/09/05 14:33
|
אני לא אח של השף. אני אפילו לא מכיר אותו, אבל המסעדה יוצאת מן הכלל. בתמורה לתימחור סביר בהחלט אוכלים אוכל מ-צ-ו-י-י-ן. לא פחות. רביולי הסרטנים אלוהי. אפילו הבורי נהדר. ונעים עד מאד לשבת שם. סוף סוף מסעדה נעימה ולא תפלצת של עיצוב. כל הכבוד שף יקר. תמשיך כך. אכלתי שם פעמיים בשבוע האחרון. אשוב בהזדמנות קרובה פעם נוספת.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
15.
גם אנחנו נהנינו באדורה
חני,
מרכז,
30/08/05 21:19
|
אין לי שמץ של מושג על איזה רעש הוא מדבר. אכלתי שם פעמיים עסקית בצהריים והיה פנטסטי. המנות נהדרות (קצת קטנות לטעמי), השירות מצויין והקינוחים , אח... הקינוחים - ללקק את הצלחת. אני חושבת שהמסעדה הזו היא הדבר החם הבא (אם לא עכשיו). בהצלחה!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
14.
שגיא לא מבין באוכל- חמאה צהובה
מבין באוכל,
תל אביב,
29/08/05 22:35
|
שגיא כהן לא מבין באוכל וזו לא הטעות הראשונה שלו. יש דבר כזה חמאה צהובה והיא לא מובחנת מחמאה אחרת רק בצבע. משובר בסוג של חמאה המופק מפרות שגודלו על תזונה מיוחדת והחלב שלהן שממנו מפיקים את החמאה עשיר במיוחד בויטמין A. מתכון ידוע שעושה בה שימוש הוא YELLOW BUTTER CAKE אך על כך נרחיב במדורים שמבינים באוכל.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
African (food) jungle, #14
Dany,
30/08/05 02:12
|
Mr. ''Food Know It All'': you are totally wrong; The yellow is only Carotene added to the butter. It's added all over the world. In North America it's a general practice & still, the butter has no taste ! White is the natural color. You probably don't even know what good butter should taste, because your imported butter has to be salted for preservation(shipping).
הגב לתגובה זו
|
|
 |
חמאה צהובה - לבנה
אביב,
ת''א,
18/09/05 02:50
|
לכל המגיבים תודה you too. הנושא המרכזי הוא עצם הימצאות שני סוגי חמאה. דבר שכולנו יחדיו העשרנו בו את כהן צר הידע וגדול הממדים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
שטויות
מבין באוכל,
תל אביב,
30/08/05 19:19
|
כתיבה באנגלית לא משפיעה בהכרח על רמת הטקסט - הדברים הנכונים אודות ''חמאה צהובה'' נכתבו בתגובה הקודמת שלי, וכל השאר שטויות של אנשים שאינם מבינים באוכל. לגבי חלקם לא מדובר בבעיה, שכן הם לא מתפרנסים מיומרת ההבנה באוכל. עם שגיא כהן, לעומת זאת, יש, בהחלט יש, בעיה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
13.
שאר המבקרים היללו
דיקלה,
השרון,
29/08/05 09:23
|
אני עוקבת אחרי כתבות אוכל רוגוב שיבח את אדורה הילה הלפרט שיבחה אבי אפרתי הקשוח שיבח את כישרונו של השף איריס אברמובית התאהבה במקום אז איך ששגיא כהן סבל?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
12.
מסעדה נפלאה
סיגל,
ת''א,
29/08/05 09:21
|
מסעדה נפלאה אוכל מעולה אוירה נעימה הכל מקסים ואינני מבטוחה שמר כהן ביקר באותו מקום שאני מכירה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
11.
בעית האקוסטיקה נפתרה
אורלי,
תל אביב,
29/08/05 09:20
|
ברצוני לציין כי בעת יציאת הכתבה כבר הושלמה התקרה האקוסטית במקום
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
בטח שיש דבר כזה חמאה צהובה
ההולנדי המעופף,
28/08/05 15:13
|
חמאה תוצרת הארץ היא תמיד לבנה וחיוורת, אבל חמאה שמגיעה מאירופה (צרפת, דנמרק וכד') היא צהובה ודשנה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
north african (food) jungle
dany,
30/08/05 02:04
|
#10., flying dutchman, for your information, it does not matter where the butter comes from because the YELLOW is only Carotene that is added to it; On the contrary, the white color is the natural color & the yellow does not reflect on the fat contents of the butter. Yellow color is a regular practice in North America as well, but the butter still has no taste !
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
אז מה?
אורה,
יבנה,
28/08/05 12:06
|
זאת בקורת על מסעדה או מאמר פילוסופי? כדאי או לא כדאי ללכת ולנסות?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תשובה קצרה ולא מתפלספת
עדי,
רמת השרון,
18/09/05 02:57
|
|
 |
8.
חשבתי שזו ביקורת על מסעדה
יויו,
28/08/05 11:20
|
ולא על הקונצרט האחרון של הפילהרמונית של ראשון לציון (עם הכנר הראשון הסליחה). נכון, ישנן בעיות מסויימות שגורמות לשהייה במסעדה להיות פחות נעימה (קולט האדים שבקושי עובד , למשל). אבל, האוכל טעים, פשוט, יצירתי ומוצרי הבסיס משובחים. בניגוד לרושם שנוצר כאילו זו עוד מסעדה שאומרים בה ''פלפל'' בלי דגש בפ' ו''שוקולד'' במלרע (למי בכלל איכפת איך אומרים ומה - די, בואו נצא מהקטע הזה) - ישנה חוויה קולינארית מרעננת וטעימה. ומי שמחפש יומרות שלא ילך לאכול שם כי הוא כנראה יתאכזב. די לפלצנות - תחי הזללנות !
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
על אובייקטיביות שמעת מר כהן?
לימור,
28/08/05 11:12
|
המסעדה מצוינת לטעמי. אבל גם אם היא לטעמך יש דרך לכתוב. ראה ערך, דניאל רוגוב, אבי אפרתי ורבים וטובים אחרים.... באותה הזדמנות כדאי שתתן מבט בביקורות שהם כתבו על אדורה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
מי אתה מר כהן?
ל"ת
דרור,
תל אביב,
28/08/05 11:01
|
|
 |
5.
שגיא כהן העלוב
מוטי,
ת''א,
28/08/05 09:05
|
קטנוני, רשע וצר עין. בן אדם קטן! לא מבין שום דבר במסעדות
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
לגבי אדורה
עמי,
מרכז,
28/08/05 00:21
|
אין לי מושג מה איתכם, אבל באדורה נמצאת העיסקית הכי משתלמת כרגע באזור גוש דן כולל צפון ודרום. תמורת 49 שקלים (כן 49 זו ממש לא בדיחה) לסועד אכלנו שלושה אנשים שלוש מנות פתיחה ושלוש עיקריות. מעולה!! מנות הפתיחה היו כבד שלוקק עד תומו, סלט ירוק קליל ושרימפס ברוטב אלוהי. לעיקריות הזמנו קבבונים שהיו טעימים, מנת ברבוניה טעימה ורביולי של חציל מעושן וגבינה-מעולה!!. לאחרונה אכלנו סורבה מלון שגם ממנו מאוד נהננו ושילמנו פחות מ-200 שקל. רוצו!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
מסעדה נהדרת
ענת,
27/08/05 20:31
|
המסעדה נהדרת. אמנם מעט רועשת, אך האוכל, השירות המצוין מחפים בהחלט על הרעש. ובאשר ללחם, אכן הוא עולה 12 שקלים וברפאל מגישים אותו חינם לכל סועד, אך מחירי האוכל ברפאל הם גבוהים פי אחד וחצי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
זה כשר?
ל"ת
דוס,
תל אביב,
27/08/05 23:27
|
|
 |
סרטנים בשר וגבינה איך כשר?
ל"ת
משה,
28/08/05 02:14
|
|
 |
2.
אנארג'י שוב חושפים את ערוותם
בן חמו,
27/08/05 19:57
|
הגזענית. עצוב שנותנים לעורך של הערוץ הזה לכתוב בתרבת - הוא כותב על מוזיקה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
קטנוניות מר כהן
דן,
רמת השרון,
27/08/05 19:42
|
אכלנו באדורה יותר מפעם אחת והאוכל טעים מאוד ולא פלצני,אבל על טעם וריח.... לעומת זאת להתלונן על כך שגובים 12 ש''ח על מנת קונפי שופ(ולא סתם שום בתנור )חמאה צהובה(ולא לבנה של תנובה) ועוד... ולהשוות למסעדות שציינת מעניין ,האם גם שם המנות הראשונות כל כך זולות או שאת מחיר הלחם מכניסים במחיר מופרז של עלי חסה בשם פלצני,האם מחירי המנות העיקריות כאלה הוגנים, לסיכום מר כהן ברגע שאתה מפרק את התמונה כולה לגורמים ועושה מזה כותרת ,אתה גם חוטא לאמת וגם קטנוני,
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ולמרות זאת
ירון,
27/08/05 23:25
|
אני מבין את שגיא שמוחה על אנשים שמתעקשים לקפוץ מעל הפופיק. אם כתוב בתפריט ''מטובלים'' זו גם דוגמא לעניין וגם פאדיחה לא קטנה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
דן צודק
שי,
27/08/05 23:13
|
|
 |
לא יכולתי לחשוב על תגובה טובה,
איילת,
27/08/05 22:02
|
כל הכבוד דן. גם אני ביקרתי באדורה יותר מפעם אחת והיה מצוין.
הגב לתגובה זו
|
|