|
|
עד כה: 7 תגובות, ב- 3 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
3.
הכי טוב המתכון של אהרוני
רעבה,
צפון,
13/06/05 15:55
| מספר הבישול האיטלקי שלו. אני מכינה כל פעם ויוצא מעולה. רק כדאי להפחית את הסוכר, אני שמה חצי ממה שכתוב
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
בחיים לא שמעתי
לירן,
איטליה,
12/06/05 11:51
| בתור אחד שחיי באיטליה בחיים לא שמעתי על טיראמיסו שאותו מכינים בלי ביצים.
לא נורא
חג שמח
הגב לתגובה זו
|
|
 |
רק שבוע שעבר אכלתי tiramisu
סטודנט,
איטליה,
13/06/05 10:12
| אולי אני לא קונדיטור, אולי אני לא שף גדול אבל מה שווה טירמיסו ללא קפה?!?!
אין ספק שגם המתכון הנ''ל הוא מצוין אבל בואו לא נקרא לו טירמיסו...
si fa come si deve!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אתה צודק
ענת,
12/06/05 23:33
| המתכון המסורתי דורש בישול של חלמוני ביצים יין מרסלה וסוכר. אבל המתכון הנוכחי מביא גירסה מודרנית, שגם היא עובדת - במיוחד לבעלי כולסטרול גבוה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
טירמיסו מעאפאן
מרקו,
12/06/05 09:03
| הקסם של הטירמיסו הוא באוריריותו , לכן צריך להקציף את השמנת ואז לערבב. אם עושים זאת כהלכה אזי מקציפים גם ביצים ומקפלים גם קצף זה לתערובת. את הבישקוטים , חלילה לא עוגת ספוג, טובלים קודם באספרסו מועשר בגרנד מרנייה. בקיצור, יולס, באמא'שלך תעזבי אותנו מהטירמיסו החובבני הזה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
איכס !עדיך ללא ביצים לא אפויות
ל"ת
לא בריא ומסוכן,
12/06/05 14:00
| |
 |
לא אומרים איכס על אוכל
מרקו,
12/06/05 14:39
| |
|
|
|