 |
16.
www.2eat.co.il/poyke
פויקה,
07/11/05 16:34
|
|
 |
15.
טעם.....
נגה,
13/06/05 16:44
|
באנו בעקבות הכתבה ..... וחבל קראתי את כל הערות קודמיי יש נימה של מישהו פנימי שמכתיב להם האמת היא..... האוכל לא משהו בכלל להגיע בלי ציפיות הבשר המהולל הוא אחד הנחותים שטעמתי הטעם הרע האמיתי דווקא מורגש מ''הצוות'' או יותר נכון משרות אדיש איטי ומתנשא בהחלט לרשימה..... מבחינתנו ''השחורה''
הגב לתגובה זו
|
|
 |
14.
מקסימום - בסדר.
שרקי,
דרוםדרום ת''א,
12/06/05 01:18
|
הלכנו בעיקבות הכתבה ו...לא מעולה, לא אלוהי ולא כינים (או פילים).
נכון - הכל עניין של טעם אבל: התפריט מצומצם, האוכל חסר מעוף ובסך הכל ההרגשה שזה לא מתקתק.
אכזבה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
13.
לכל סיר יש מכסה
עמיחי שגיא,
תל-אביב,
09/06/05 14:27
|
דבר אחד אני בטוח, אם יבקשו ממני המלצה על מקום אני אשלח לפויקה. בהצלחה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
12.
תודה רבה למפרגנים
ל"ת
אריאל,
06/06/05 22:36
|
|
 |
11.
תמשיכו להפתיע
ניבי,
תל אביב,
06/06/05 10:41
|
הופתעתי לטובה מהרעיון והביצוע. בתור חובבת טבע, מחכה שתוציאו שולחנות לרחבה הנעימה של מדרחוב נגה. אני אחזור בוודאות עם כל המשפחה והחברים, היה מעולה!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
היה מעולה
דביר,
בת ים,
05/06/05 16:34
|
המנה הבשרית הייתה מעולה הקינוח פשוט מדהים שווה לנסות מהסועד שנהנה ויבוא שוב
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
מזמן לא נהנינו ככה
אביתר רקנאטי,
תל אביב,
05/06/05 15:37
|
היינו שמינייה של חברים שרגילים לאכול אוכל משובח. היפנה אותנו יבואן היין הגדול בארץ אז הלכנו לבדוק. כל מילה שלו נכונה - העיצוב לא מפסיק להפתיע, המוסיקה באותו ערב היתה בנויה מקלאסיקות רוק נשכחות ולא בנאליות, והכי חשוב - מהמנות הראשונות ועד לאחרונות ליקקנו את האצבעות. הח'ברה של הפויקה לא יודעים על מי הם נפלו. כמובן שנחזור ועוד נביא אחרינו הרבה מכרים. תלכו, מומלץ בחום!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
מסעדה מספר 1 בעיר
מעבדות פרטנר,
05/06/05 15:12
|
|
 |
7.
היינו בעקבות הכתבה -''אלוף בפוי
אריה זמיר,
רמת השרון,
05/06/05 13:54
|
קודם כל אני מבשל בפויקה שנים אבל כמו שהכתבה אמרה זורק הכל ומה יוצא יוצא!! אני חייב להודות ובדרך כלל אני לא מחמיא, (כי אני ידוע כאלוף בבישול בטיולים בפויקה ) שם השף שהכין לנו את האוכל עושה פלאים ובאמת לא זורק סתם לפויקה אגב הכי אהבתי את הסטייק החצי מעושן מעדן . ואיך קוראים לשף? יש כזה שם?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לשף קוראים
מעריצה סמויה,
05/06/05 14:39
|
|
 |
6.
יופי של מקום
גל ה,
רמה''ש,
05/06/05 13:52
|
תענוג לחובבי בשר, אחד מהמקומות הבודדים בהם מנת הבשר מטופלת ביד אמן.
מבחר מצומצם ומדוייק של מנות שכולן מעולות.
הקינוחים יוצאים מן הכלל (במיוחד עוגת השוקולד).
יופי של מקום.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
אמרולה-משקה האלים
פילה בספארי,
רמת גן,
05/06/05 13:14
|
|
 |
4.
איזה רעיון מבריק
שי דגן,
יפואי גאה,
05/06/05 13:05
|
כג'יפאי מדופלם אין מה להגיד החברה פשוט קופירייטרים מבריקים לקחו חול והפכו אותו לזהב. הנתחים של הקילו מדממים כמו שצריך ונראה שמישהו שם יודע עבודת בשר קדושה מהי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
אכן בשר מעולה
עופר זיו,
תל אביב,
05/06/05 12:42
|
|
 |
2.
היינו והתאכזבנו
דרופ''אית,
05/06/05 10:46
|
מחבר מנות דל, לא עשויות מי יודע מה (אפילו על גבול החיות). שולחנות מתנדנדים. מלצרים חובבנים ורק הקינוח - עוגת השוקולד - איכשהו הצילה את המצב
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
הקטע אם הפילים היה דפוק....
פילה חופשית,
04/06/05 16:56
|
בטח שהם רוצים לחזור לטבע (זה הבית הטבעי שלהם) רק אחרי שבייתנו אותם לחיות בגן חיות ולא לעשות כלום ההסתגלות לטבע הרבה יותר קשה. אבל זה אצלם בדם להיות חופשיים. זה כמו שאתה חוזר הביתה, אתה מרגיש- סוף סוף הגעתי לבית. אתה מרגיש שייכות וכל מיני חירטושים כאלה..... הנקודה היא- הפילים האלה לא בהכרך מאושרים להיות בגן החיות המזורגג ולעמוד כל היום בשביל תצוגה.
בקיצר כל השאר הכתבה הייתה אחלה. אני מקווה שתמשיך לכתוב את המדור גם בעתיד.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
גם השגיאות כתיב שלך דפוקות
ל"ת
פילפילון,
05/06/05 13:16
|
|
 |
צ''ל - ''גם שגיעות הכתיב שלך''..
יובל,
08/06/05 11:59
|
ולא ''גם השגיעות כתיב שלך'' אם החלטת לתקן לפחות עשה זאת כראוי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מעניין מי המגן האלמוני של האפס
ירון,
ת''א,
05/06/05 21:44
|
מעניין מי הוא המגן האלמוני אשר באופן שיטתי תוקף כל ביקורת אשר נאמרת על הגוץ המכוער שגיא ?! פחדן עלוב !!!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
זה אחי פילפילון
הלה הפילה,
ספארי קניה,
06/06/05 00:48
|
הוא לא פחדן בכלל. משמיצן קטן. בוא נשפריץ עלייך קצת מים מהחדק
הגב לתגובה זו
|
|