|
|
עד כה: 9 תגובות, ב- 7 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
7.
אני רוצה מכונה של פרוזן!!
ל"ת
יעלי,
אי שם ;),
30/07/05 02:17
| |
 |
6.
מתכון לסורבה
פטנט,
18/05/05 15:00
| תקפיא קופסאת שימורים של פירות- אננס, אפרסק וכו. עם המיץ והכל בפנים. תכניסו לבלנדר ותרסקו. יצא מגניב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
כל הכבוד ל-1 ו-3. יש עוד כאלו?
ל"ת
בלי מכונה,
18/05/05 08:55
| |
 |
4.
ככה לא כותבים מתכון
סלוגן,
שרון,
18/05/05 07:17
| בחיים, אבל בחיים לא הכנתי כמות של גלידת תות/סורבה מ-10 תותים. זה מגוחך אפילו להפעיל את המכונה לשך כך. זו אפילו לא מנה שמספיקה למוקה (כלב בצ'יוואוה שלי שהוא פיצי).
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תתפלא
מניסיון,
18/05/05 14:59
| כל תות יוצר כ-40 מ''ל. מכולם ביחד 400. עם קצת סוכר הנפח יעלה ל-450-500. אסור להכניס יותר מזה למכונה בייתית. טיפש.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לא סתם טיפש. טיפש שחצן.
ל"ת
אין שכל לא כואב,
18/05/05 21:25
| |
 |
3.
גלידה ללא מכונה
אחותה של מרתה ס,
17/05/05 17:07
| יש מתכונים ללא מכונה אבל אני מאוד ממליצה למי שאוהב גלידה בכ''ז לקנות מכונה. רות בונדי, למשל, ב''טעם החיים'' (ספר מומלץ באופן כללי) מכלילה מתכון שהולך פחות או יותר ככה: - מכינים מקצפת תותים (מתותים, שמנת מתוקה וסוכר) - מקפיאים - מערבבים - מקפאים מערבבים - ככה כמה פעמים.
לצחי בוקשסתר יש מתכון מפורסם מאוד ל''פרפה חלבה'' (הוא המציא, אח''כ זה הפך להיות חובה אצל כל מיני שפים מעתיקנים) שבו מעורבבות ביצים, שמנת ושאר goodies (וכמובן חלבה) , והכל מוכנס למקפיא ל - 8 שעות. חפש בגוגל את מונח ''פרפה חלבה''. המתכון המקורי יתן לך גם את המושג איך לעשות בעצמך.
ורעיון אחרון - אלתור שלמרבה ההפתעה עובד מצוין וילדים אוהבים: להקפיא פרילי. אם זה יוצא קפוא מדי (קשה כמו ארטיק) שמים את זה להפשיר כמה דקות בחוץ. זה יוצא מאוד גלידתי וזה מאוד זול.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
אי אפשר בלי מכונה? :(
ל"ת
רועי,
17/05/05 16:35
| |
 |
1.
להכין גלידה בפשטות - יותר טעים
דניאל,
צפון,
17/05/05 16:02
| כל מה שצריך זה קצפת של ritch (היא פרווה אמנם אבל הכי טוב כי לא נוצרים קרחונים בגלידה והיא נשראת רכה - כמו קרמריה וכד')
מקציפים את הקצפת ומוסיפים מה שרוצים!!! אני הכי אוהב להמיס קצת שוקולד נוטלה ולקפל לתוך הקצפת
חברתי אוהבת להוסיף כף של מיץ קפוא של פריגת פירות יער
מקפיאים ל 30 דקות לפחות ואוכלים!!!!
תודה לאימי על המתכון - אני אוהב אותך!... גם אותך אבא!
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|