|
|
עד כה: 4 תגובות, ב- 4 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
4.
שאטו גולן ?? טוב ???!!!
דרור,
ת''א,
04/05/05 22:15
| 'צטער, טעמתי(אצל איש ענבים) את ה''רוזה'' -(צבע תפוז..) של שאטו גולן, לא רק שאין צורך להבליט, היין פשוט רע. לא יודע מה חשבו במול ים.. זה יין שלא היה צריך לעזוב את שערי יקב בתוך בקבוק. והמחיר -רק מוסיף אל סימן השאלה הענק. בפירוש יין סתמי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
רוזה של ויתקין יש גם בפסטיס
אבירם,
רמת גן,
03/05/05 21:21
| אכלתי לפני מספר ימים ארוחת ערב שמיימית בפסטיס(אייל לביא-אתה כשרון אמיתי) ושולחן לידנו חיסלו כמה וכמה מן הוורוד הויתקינאי.. החלטנו בחשש מה לנסות גם.. טוב חברים :
הרוזה של ויתקין הוציא אותנו מהארון של חובבי הרוזה בסתר !! כל הכבוד לעושים במלאכה -אכן רוזה משובח (כך גם נכתב ב''על השולחן'').
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
לאן נעלם הרוזה גראנש של כרמל מ
ל"ת
ישראלי מתגעגע,
02/05/05 00:08
| |
 |
1.
וחבל שפיספסת את...
יותם,
ת''א,
01/05/05 21:42
| רוזה ויתקין , שתיתי במסעדת מנטה ריי(מהם הבנתי שלהם בלעדיות על יין זה) והוקסמתי - וורוד פוקסיה עז וארומות מתפרצות של פרי ותבלינים - מתאים להפליא לפירות ים שהזמנו . היה גילוי ששינה את דעתי על ג'אנר זה של יינות !!
צא ולמד.
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|