 |
8.
שגיא כהן
רבע פומלה במרכז,
קורבה נורד,
28/04/05 07:08
|
לידיעתכם-שהוא מפרשן משחק בערוץ הספורט אנחנו רואים ת'משחק על MUTE .בחיים שלו הוא לא שיחק כדורגל וכנראה שגם דגימת מזון היא לא הצד החזק אצלו.אולי בפילוסופיה הוא חזק ומומלץ שיעבור להגיש את פינת הציטוט השבועי יחד עם אבשלום קור שיביא לציטטות שלו מובאות מהגמרא...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
סנוב,ואת ניחוח הצ'יפופו כבר
ל"ת
הרחת?,
מעלה ציפלון,
27/04/05 20:28
|
|
 |
6.
מסעדה מצוינת - מומלץ!!
ל"ת
שי,
27/04/05 19:43
|
|
 |
5.
get to the point
erica,
usa,
25/04/05 07:12
|
It took you many empty words to arrive to something. ''it't not the kind of restaurant that....and it's not the kind of restaurant that... etc. etc'' Cut the shit and get to the point and don't waste our time. I'll never read you again
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
תמיד תהיתי לגבי שגיא כהן...
אלעד,
25/04/05 02:40
|
זה ההוא מערוץ הספורט? פרשן כדורגל שחובב מסעדות?
בכל מקרה הוא חי בסרט...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אני מכיר אותו כמרצה לפילוסופיה
א,
25/04/05 09:34
|
|
 |
3.
ניחוח הצ'יפוטל
פטרוצ'לי,
שדרה מרכזית,
24/04/05 22:28
|
נו באמת, אמרה לי בת לוויתי אחרי שהמלצרית החיננית פינתה את שאריות הארוחה. ''האם לא חשת בניחוח הצ'יפוטל???'' ואני, הכיצד יכולתי לענות לה? מה יכולתי לומר, שבדיוק עת הגיעה המנה הנהדרת, ברחה לי נפיחה קלה ועדינה? שכל שיכולתי להריח מאותו רגע ואילך היה את ניחוחה המעודן של מנת הסביח של עובד, לאחר התחמצנות קלה?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
חחחחחחחחחחחחח
אתה קרוע,
סמטת העפיצות,
27/04/05 20:24
|
|
 |
2.
גיא, אתה לא לבד
אייל,
23/04/05 01:33
|
אני לא הבנתי איך שמו תמונה עם כותרת ''עוד מנה בקוקה'', בלי לבאר מה היא בדיוק. מגוון הניחושים שרצו אל מול המסך, היו מריצים גם את אליהו הנביא לכוס יין שאינה מיועדת לו.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
לא הבנתי ממה התלהבת??
גיא,
נתניה,
22/04/05 09:13
|
רביולי אל-דנטה? וואו, ממש יצירת פאר ששוה ציון לשבח. טי בון - פרוסות דקות, מה זה??? קציצות קראב פריכות יש במקומות רבים. אז ממה התלהבת, מהוילונות ??? ספר לנו מר שגיא פעם אחת לתמיד מה מניע אותך בכתיבתך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אם לא הבנת..
דפנה,
הרצליה,
24/04/05 23:52
|
אתה מוזמן ללכת, לטעום ואז להבין! אני חגגתי שם יום הולדת בדצמבר ומאוד נהננו מהאוכל, מהשירות והאווירה.
הגב לתגובה זו
|
|