|
|
עד כה: 7 תגובות, ב- 6 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
6.
אין דבר כזה ''שוב פעם''.
Kיה,
21/04/05 13:40
| |
 |
5.
קנידלך למסורת
קיי,
פ ת,
21/04/05 11:15
| קנדליך זה מסורת זה חג זה יהודי ועם נמאס לך תעזוב את הארץ.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
קניידלך מסורתיים
דודה,
בעולם,
20/04/05 23:03
| גביל'ה , בנוגע למסורת, רצוי וכדאי לשאול את בלומה.אין כמותה. אמא היתה משרה כוס קמח מצה בכוס מים רותחים,עד שהקמח יתרכך ויתרצה. שאר הכמויות הן 3-2 כפות שמן (או שומן עוף) ו-3-2 ביצים (מוקצפות) לכוס קמח. חג שמח מהניכר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
חילול הקודש
שמייח,
צפון,
20/04/05 22:21
| זה פשוט חילול הקודש קניידלך עם משהו נוסף מזה פה אוזני המן... יהודים חיזרו לשורשים
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
יש גרסה הולנדית מאד טעימה וקלה
ישראלית,
20/04/05 21:44
| מרטיבים 3 מצות ומפוררית לקערה, מוסיפים 3 כפות קמח מצה, 3 ביצים. מטגנים בצל ומוסיפים לו פטרוזיליה מקררים ומוסיפים לקערה מתבלים מערבבים (אם יש צורך מוסיפים מים ומניחים בצד לשעה. אחרי שעה צרים עגולים (גודל גולה גדולה) ומבשלים במרק או מי מלח 20 דקות. חג שמח
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
עוד אופציה מוצלחת
נטע,
תל אביב,
20/04/05 20:19
| אפשר גם למלא את הקניידלעך בבצל מטוגן בפנים או אפילו בבשר טחון, ואז לסגור את הכדור ולבשל כרגיל.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
הכי טעים זה המקורי
סבתא,
20/04/05 22:36
| |
|
|
|