|
|
עד כה: 1 תגובות, ב- 1 דיונים.
|
|
|
לקריאת כל התגובות ברצף סגור את כל התגובות
|
הוסף תגובה
|
|
 |
1.
ובכן הנה הסבר לגולגאס!
פלג,
21/10/07 00:07
| שמו בערבית גולגאס. אין לו שם עיברי אבל בישראל חיה קהילה מקסימה של בני המנשה - יהודים שמוצאם מצפון מזרח הודו, מגבול הודו בורמה שעלו בשנים האחרונות (כמה אלפים) והשורש הזה הוא חלק מהתפריט שלהם. טעמו ומרקמו מזכירים את תפוח האדמה אבל כמובן עם שוני. שמו המיזווי (שפתם של חלק מבני המנשה) : BAL. הירק הזה הינו שורש של אחד מזני ''אוזן הפיל'' שיח נוי הגדל בגינות בתים ששורשו הינו פקעת, ולמעשה אותה אוכלים. חשוב לדעת שחלק מזני ''אוזן הפיל'' הינם רעילים וצריך להכיר את ההסוג הספציפי. בנוגע לאופן ההכנה - קצת מורכב וזה לא המקום אבל חשוב לדעת: כפפות על הידיים. יש נטורופת בשם יוסי שבח שיכול לעזור.
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|