תגובות
עד כה:
4
תגובות, ב-
2
דיונים.
הוסף תגובה
2.
I need a recipe, please
ל"ת
S, 13/04/05 14:58
הגב לתגובה זו
מתכון לחרוסת
דנה, 13/04/05 16:17
250 גרם תמרים בלי גלעין
50 גרם אגוזי מלך
2 תפוחים מתוקים
5 כפות סילאן (דבש תמרים)
או 5 כפות דבש דבורים
1 כף יין מתוק
ההכנה:
מרסקים במעבד מזון את התמרים התפוחים והאגוזים עם הסילאן או הדבש ומוסיפים את היין.
הגב לתגובה זו
תוספות לחרוסת (נוסח פולין)
יובל, 14/04/05 11:52
אפשר גם להוסיף:
בננות
קינמון
זנגוויל (מעט מאוד!)
רצוי לטחון את האגוזים (בפומפיה עגולה) ולא רק לקצץ אותם במעבד המזון
הגב לתגובה זו
1.
מה משקל חבילה ?
טלי, 13/04/05 13:13
כמה שוקלת צנצנת חרוסת ?
הגב לתגובה זו