 |
11.
אין מה לעשות, והמלצה לירושלמים
pipe,
26/03/05 11:43
|
אם מתעקשים על מאפים אורגניים צריך לקחת בחשבון שחיי המדף שלהם מאוד קצרים. אם נחשב שהלחם גם בדרך כלל לא הגיע לתל אביב ביום באפייה או סמוך לה, החיים מתקצרים עוד יותר... מה לעשות? אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה... לירושלמים יש תחליף עוד יותר טוב בדמות המאפייה ''הברירה הטבעית'' בשוק מחנה יהודה. יש להם מגוון רחב יותר משל הרדוף, כולל לחמים ללא שמרים וללא גלוטן לאנשים עם רגישויות לנ''ל. אנחנו קונים גם מוצרים אחרים שלהם, אבל הלחם בהחלט שווה עלייה לרגל פעם בשבוע או יותר (באים לקחת או מזמינים משלוח ביום האפייה, ומקפיאים מייד כשמתקרר) .
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
נסו גם ברונפלקס של ''תלמה''
דדי חיפה,
25/03/05 21:41
|
דגני בקר לא טעימים במיוחד אבל עשירים בסיבים תזונתיים בשפע, וקמח מלא, ולאכול זאת בחלב דל שומן וכאשר ''תלחצו'' תרגישו בהבדל מניסיון,
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
היכן המתכון?
ל"ת
ויוי,
25/03/05 16:00
|
|
 |
8.
תגובה ל-5 -תושיה זה לא אורגני
שירי,
25/03/05 15:30
|
|
 |
7.
כדאי לנסות גם את פת הכפר של
ל"ת
הרדוף, מדהים,
25/03/05 15:28
|
|
 |
6.
יופי של לחם
שין,
רעננה,
24/03/05 17:56
|
לחם מס' 1 בתחום לחמי הבריאות היחיד שמשביע ואין לו טעם פלסטי.להקפיא וממנו לטוסטר צנימים קופץ כשרוצים לאכול.מחזיק באופן הזה חודש וחצי.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
אין כמו לחם תושיה בריא מזין טע
אסתי,
כרמיאל,
24/03/05 14:38
|
אין ולא יקומו מתחרים ללחם תושיה אני אחראית לכל מילה הרשומה כאן הלחמים שלהם בריאים, טעימים מזינים בלי כל עובשים. בדוק!!! אתם אופי לחם תושיה תמשיכו בדרכך הזאת.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
אכן לחם מצוין! ממליצה גם על
חובבת בריאות,
24/03/05 12:28
|
|
 |
3.
זה מה שקורה כשאין חומר משמר
דור,
-,
24/03/05 11:52
|
|
 |
2.
כנראה שאין בו חומרים משמרים
דוד,
רג,
24/03/05 11:46
|
לכן הוא מתקלקל מהר. אני מעדיף לחם אורגני ולא לחם שנשאר ''טרי'' שבועיים ומרקמו כמו של גומי ועם טעם לוואי מגעיל.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
עצה-להכניס את הלחם למקרר
חרצף,
מעלה גרה,
24/03/05 11:04
|
ככה הוא נשמר במשך שבועות. אבל יש בעיה, אח''כ שהוא היה במקרר אפשר לאכול אותו רק אחרי שהוא עבר בטוסט, אילו כמה שניות מספיקות. או להוציא את הפאוסה כמה שעות לפני כדי שיתמזג עם טמפ' החדר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
או מהקפיא למיקרו ל-10 שניות
ל"ת
חובבת לחם,
24/03/05 15:20
|
|