|
|
עד כה: 5 תגובות, ב- 5 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
5.
בקיצור בלה בלה בלה בלה בלה
ליאור,
לונדון,
15/03/05 14:24
| |
 |
4.
אחותי צאי לי מהצלחת!
ל"ת
הלאה-המלומדות,
הזאת!,
15/03/05 10:00
| |
 |
3.
הערה לגבי בשר עוף וברזל
אביחי,
15/03/05 09:44
| בשר עוף מכיל פחות מ-10% ברזל מאשר יש בבשר בקר. לכן אם יש צורך באספקת ברזל, בשר עוף הוא מקור נחות!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
Pasta
Ay Sham,
USA,
14/03/05 23:35
| Spageti is my favorite of all time. Also, If you are a busy person you can prepare the souce in advance and freeze it in single portion containers. then during the week, you just cook some pasta, take out the souce, heat it up. and PRESTO. a fantastic meal. some good Vino Rosa with that and you are in Gan EDEN.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
מתה על ספגטי - עם/בלי בולונז
ל"ת
פיף,
תא,
14/03/05 18:10
| |
|
|
|