 |
20.
ססלר, כמה תגובות שלחת בעצמך?
ל"ת
האמת,
12/02/05 12:11
|
|
 |
19.
מאד אהבתי. מאד מאד !
ל"ת
סמדר,
ת''א,
11/02/05 15:56
|
|
 |
18.
ססלר ססלר אתה חביב מאד
ל"ת
שיר,
ת''א,
10/02/05 22:26
|
|
 |
17.
סמיכה?!
שמח בסמיכה,
10/02/05 10:33
|
|
 |
שמיכה סמיכה, מה הבעיה :)
ל"ת
:),
:),
10/02/05 11:23
|
|
 |
16.
נהנתי לקרא
ל"ת
ש,
תא,
10/02/05 09:18
|
|
 |
15.
ססלר תאכל אותי !!!!!!!!!!!!!!!
ל"ת
גליה,
ת''א,
09/02/05 22:57
|
|
 |
תאכל אותה ואני אוכל אותך OK?
ל"ת
דיטה,
חיפה,
10/02/05 10:48
|
|
 |
14.
ססלר, ריספקט. ריגשת.
ל"ת
הזיו ההוא,
וויילס,
09/02/05 15:54
|
|
 |
13.
היקירתי יותר עדיף משל א.ברוך !
ל"ת
א''ד,
!!!,
09/02/05 13:01
|
|
 |
א.ברוך כותב לקוני. ססלר מתרגם
א.ב.,
X,
09/02/05 20:13
|
את הרגש ומביא אותה לראש בבום לא קטן, מזעזע את המוח.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
12.
נ-ה-דר !!
ל"ת
נהנת מכל מילה,
09/02/05 11:47
|
|
 |
11.
איך אפשר ליצור איתך קשר דחוף!!
ירדנה,
?,
09/02/05 03:04
|
|
 |
אם יהיה לך הטל' שלו תתני לי גם
ל"ת
אילי,
י''ם,
09/02/05 08:27
|
|
 |
את פסיכית? אולי תפרסמי את הטל
דוד,
הכי טוב,
09/02/05 08:07
|
|
 |
10.
ססלר אנחנו מאד נהנות לקרא אותך
ד+ר,
מרכז,
08/02/05 15:30
|
אנחנו קוראות אותך יחד ונהנות אש איך יוצרים איתך קשר?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
כתבה מצוינת, רשומה בהומור ממש
ג+נ,
נתניה,
08/02/05 11:27
|
יכולנו לחוש את טעמי המזון שתארת. נהנו לקרא גם את מדור יקירתי, שהוא ממש נוגע ללב
הגב לתגובה זו
|
|
 |
נכון. כתבה גדולה
ל"ת
ריקי,
ת''א,
08/02/05 12:32
|
|
 |
8.
ביקירתי, זה סיפור אמיתי? נהדר
ל"ת
לילי,
ת''א,
08/02/05 01:59
|
|
 |
מחמאה, עלבון או יהירות?
לילי (!),
ת''א,
08/02/05 12:29
|
האם מישהי מתחזה לי? האם יש בזה אלמנט מחמיא? או אולי זה שיא הנאיביות והיוהרה מצידי לחשוב שלילי - יש רק אחת?... מה שזה לא יהיה מכל הנ''ל, מי שמכיר אותי ואת הכתיבה שלי - ידע לזהות מיד. הלא אין שום סיכוי שתשובה שלי תוגבל למשפט אחד - גם אם הייתי רוצה, אין סיכוי שהייתי מצליחה.... אבל מאחר שאני כבר כאן (תודה לאהובתי שהפנתה אותי) לא אפספס הזדמנות להגיב: השילוב המקסים בין חול לכמעט ''קודש'', בין השניצל המחריד לילדה המקסימה- כל כך כמו החיים. שנייה אחת אנחנו עומדים מול משבר קיומי, מוות או אובדן, נאבקים בהתמודדות קשה וכואבת, ולא חלפו שעתיים ואנחנו כבר מוצאים את עצמנו זועמים על פקק תמועה, בחור שלא התקשר או חולצה שלא ''יושבת'' טוב. כאלה החיים, זורמים על נהר של נוזלי גוף שמתארים כל אחד מצב רוח אחר, הימצאות אחרת, הרגשה אחרת, וכל אלה שלנו, איזה כיף!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מסתבר שיש לפחות 2 ליליות ואולי
גם לילי,
גם ת''א,
08/02/05 14:35
|
אפילו יותר... אני מכירה עוד אחת בגילי (28) ואת דודתי... ואת מאד צודקת. גם אני מאד אוהבת את הכתיבה של דני ססלר ואת השילובים הכמעט מחרידים שלו בין פירה לילדה מקסימה שהרטיטה לי את הלב, שגם ככה הוא רטטן לא קטן.. ואולי את תוכלי להסביר לי פעם אחת ולתמיד, האם התרגומים שלו מהצרפתית הם אמיתיים, או שהוא ''עובד עלינו''? אם הוא ממציא הכל, אז כל הכבוד לבחור הנחמד הזה. מה את אומרת?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אני אומרת תביאו לי את הבחור
ל"ת
מאיה,
את ססלר,
08/02/05 16:05
|
|
 |
7.
אני מבינה שאתה מפרסם בימי שני
חסרת הסבלנות,
גליל עליון,
08/02/05 00:20
|
|
 |
6.
ססלר, איפה היתה עד עכשיו? וואו
ל"ת
אילי,
י''ם,
07/02/05 21:53
|
|
 |
5.
שוב גרמת לי להזיל ריר ודמעה
ל"ת
גילי,
ת''א,
07/02/05 21:09
|
|
 |
4.
יופי של דיווח
ר.,
07/02/05 19:26
|
יש לך את זה, דני! אתה מצליח להעביר את תחושותיך בצורה מאוד אמיתית. כמעט ויכולתי ''לטעום'' את מנת המשלוח יחד איתך... עד כדי כך כתיבתך היא עילאית. כה לחי!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
באמת, מצוין. כתוב משו-משו
ל"ת
דליק,
שני החלקים,
07/02/05 22:21
|
|
 |
3.
כל כך הרבה מילים על שניצל אחד
מעפאן,
07/02/05 19:17
|
שניצל ופירה, רבע שעה גג לעשות אותו לבד בבית, ואין מצב בעולם שלא יצא טוב, ופירה משהו משהו
הגב לתגובה זו
|
|
 |
פירה לבד זה חצי שעה מינימום...
bigdaddy,
08/02/05 07:49
|
...בישול או אפיה...ייבוש וערבוב עם חמאה או מחמאה...ובהנחה שאתה לא מחמם שניצלים קפואים- גם הם עניין של עוד עשר דקות בפני עצמם...מה לעשות, בשביל אוכל טעים צריך להשקיע קצת יותר מה''גג'' שלך...עם כל הכבוד...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
ז.פרנס=ססלר, ואתה איש טוב,תודה
ל"ת
*באוטוסטראדה,
אל השבי,
07/02/05 18:45
|
|
 |
1.
מדהים!
ל"ת
מרוגשת,
07/02/05 18:14
|
|