|
|
עד כה: 8 תגובות, ב- 6 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
6.
parmegano?
the cook,
new york,
27/02/05 14:31
| |
 |
5.
ל-2
אחת,
25/01/05 11:22
| היא שכחה כפי הנראה (לפי מה שאני יודעת על קרוסטטה) שמהחלק השני עושים פסים ומניחים אותם בדוגמת שתי וערב על החלק העליון.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
לא כשר
שרון,
השרון,
24/01/05 22:35
| |
 |
כשרות?
הרב דרעי,
24/01/05 23:21
| |
 |
3.
יופי של מתכונים
ל"ת
איש רעב,
24/01/05 16:46
| |
 |
2.
בצק-2 חלקים
גילה,
בת ים,
24/01/05 15:28
| לא ברור לי מדוע מחלקים את הבצק ל 2. האם מרדדים ומניחים אחד על השני? מבלי למרוח כלום בין השכבות? תודה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
הבנת הנקרא...
גלית,
25/01/05 18:58
| המצרכים ל-2 תבניות 28': כלומר מחלקים ל 2. 1 לכל תבנית....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
סוף כל סוף יש לנו שפית שמבינה
דורית,
24/01/05 13:04
| כל הכבוד! זכינו!
יש לנו שפית / בשלנית שמבינה עניין ומכירה את טעם הקוראים מבלי לראות אותנו. בהצלחה
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|