 |
25.
עוגת גבינה פחד....
שושי,
מיאמי,
01/03/05 16:38
|
קודם כל הקמח יחסית לשאר הכמויות יותר מידי. הבצק יצא קשה מידי. היה לי קשה לרדד אותו בתבנית. והמלית לוקח לה זמן רב לאפות. הבצק כבר נשרף מסביב והגבינה עוד רכה. דרך אגב אמרת שאני יכולה כל גבינה.......
הגב לתגובה זו
|
|
 |
24.
מעולה!
יאיר,
תל אביב,
23/02/05 20:15
|
תודה אתי,אחלה מתכונים! תמשיכי לפנק אותנו עם כאלה דברים
הגב לתגובה זו
|
|
 |
23.
ה''חיתוכיות'' על הפנים
שרית,
22/02/05 11:31
|
|
 |
22.
אם אופים בתבנית מרובעת,
עין חדה,
15/02/05 10:48
|
למה בצילום פרוסת העוגה משולשת, כאילו נחתכה מעוגה עגולה? או לפחות אל תשימו ליד את הכיתוב ''העוגה של אתי''.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
21.
מצטרפת ל-14
רונית,
10/02/05 15:58
|
|
 |
20.
עוגת גבינה
חגית,
25/01/05 13:06
|
|
 |
19.
איך העוגה אמורה להתיצב?
א,
שף קונדיטור,
24/01/05 03:07
|
לפי דעתי מעיון במתכון---כדי שהעוגה תצליח צריך נס
לא נראה לי הגיוני ששני חלמונים יצליחו לייצב כ''כ הרבה גבינה ושמנת(שמנת חמוצה) וחוץ מזה גם כמות הסוכר נמוכה --אבל על זה לא קריטי ואת הבצק חייבים לאפות מראש (כמובן ללא מרגרינה!)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
18.
כמה סוכר ?
מרב,
13/01/05 14:34
|
עם איזה כמות סוכר יש להקציף את החלבונים לציפוי העוגה?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
17.
חובה לקרוא!!!!
שבי,
רמת גן,
11/01/05 09:16
|
ביום שישי הכנתי את העוגה לפי המרשם. העוגה בכלל לא הצליחה . אף אחד לא הסכים לאכול ממנה .ומי שטעם כמעט הקיא .וזה הגיוני ,יש הרבה שמנת ואין סוכר ,חוץ מזה שהעוגה נפלה ברגע שהיא יצאה מהתנור ,והיא נראת כמו חביתה ולתוספת הבצק מכיוון שלא אפו אותו מלכתחילה נהיה רטוב ולא אפוי בגלל האדים של קערת המים כנראה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
16.
עוגת גבינה משובחת
ח.ת,
תל אביב,
09/01/05 15:33
|
|
 |
15.
cheese cake
Ravit,
Los Angeles,
08/01/05 02:54
|
How much Margarine or butter, we are outside of Israel so at least give us some idea it's 200 Thank you or 250gr.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
עוגת גבינה
אתי רז,
09/01/05 22:56
|
|
 |
cheese cake
sigal,
usa,
08/01/05 17:59
|
|
 |
Thanks
Ravit,
Los Angeles,
08/01/05 19:59
|
|
 |
14.
יצאה ממממ....עולה
רותי,
השרון,
06/01/05 11:16
|
בתור חובבת אפיה ועוגות גבינה בפרט, אני חייבת לציין שזו אחת מעוגות הגבינה הטובות שהכנתי. בעלי ובני התמוגגו...
ההכנה: קלי קלות הטעם: מדהים אתי, תודה על המתכון הנפלא בהצלחה בהמשך....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
גם אני מצטרפת!!!!
לילך,
אשדוד,
06/01/05 16:19
|
גם אני אפיתי את העוגה ליום הולדתו של בעלי ויצא כל כך טעים! אתם חייבים לנסות!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
13.
טור הכי טוב!
מירים,
תל אביב,
05/01/05 16:39
|
|
 |
12.
עוגת דבש קלה להכנה
איריס,
קרית חיים,
05/01/05 08:38
|
|
 |
עוגת גבינה
אתי רז,
05/01/05 12:49
|
|
 |
11.
sugar
hamptonian,
NY,
05/01/05 04:27
|
I think it should be 1 cup sugar for the cake filling and 2 tablespoons for the egg whites. also, I suggest to bake the cake in a water bath that was inserted into the oven with the cake (not pre-heated) . waterbath does not work with springform cake pans... 1 time the recipe should be enough for 10''(26cm) round cake pan or 2 - 6'' rounds. goodluck!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
cheese cake
eilat,
new york,
04/01/05 23:47
|
Does anyone knows if you can use cream cheese or recotta cheese instead, and how much Thanx
הגב לתגובה זו
|
|
 |
cheese
ofra,
09/01/05 04:09
|
|
 |
cheese
cheesecakefreak,
05/01/05 07:50
|
if you'll use cream chese, it'll be way too heavy.''cheezy''. a bit like cement. americans love it...but...doesn't matter. try european style chese, like the israeli 9%/5%. ricotta will work too.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
THANX
ל"ת
eilat,
ny,
05/01/05 22:06
|
|
 |
היא כתבה
k@ny,
05/01/05 05:22
|
שאפשר להשתמש בגבינת שמנת (cream cheese( ובנושא כמויות- אני ממליצה לך לקנות מאזניים דיגיטלים ולפתור לתמיד את בעיית הכמויות- גביע גבינה בארץ זה 250 גרם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
THANX
ל"ת
eilat,
ny,
05/01/05 22:05
|
|
 |
9.
חצי כוס סוכר לקילו גבינה?
חביבה,
04/01/05 19:41
|
|
 |
עוגת גבינה
אתי רז,
05/01/05 12:23
|
כן.כיוון שיש סוכר בבצק ויש בציפוי . אם רוצים אפשר להוסיף
הגב לתגובה זו
|
|
 |
sugar for the egg whites
Aviva Faraggi,
england,
07/01/05 14:51
|
It is still not clear to me how much sugar should go into the egg whites?
1/2 cup in dough, 1/2 cup in cheese filling but how much in egg whites?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
מרגרינה זה ממש לא בריא.
אופה אמינה,
04/01/05 18:57
|
גרוע מחמאה. אני ממליצה במקום על שמנת לא מתוקה,או חמאה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
עוגת גבינה
אתי רז,
05/01/05 12:24
|
|
 |
7.
אמא, הכיני לי גם!
הבת,
עפולה אקספרס,
04/01/05 17:13
|
עשית לי חשק. רוצה גם בשבת!! (לא חייב לבוא על חשבון עוגיות השוקלט- צ'יפס) אבל בלי תפוחים!!! ראי הוזהרת
הגב לתגובה זו
|
|
 |
עוגת גבינה
אתי רז,
05/01/05 12:25
|
|
 |
6.
שמנת רגילה- מה משמעותה- חמוצה
???,
04/01/05 16:03
|
|
 |
עוגת גבינה
אתי רז,
05/01/05 12:27
|
שמנת רגילה נקראת בלשוננו ,שמנת חמוצה.ע''מ שלא נתבלבל בין חמוצה(מקולקלת כביכול) נשתמש במונח ''רגילה ''
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
משגע!
עוגית גבינית,
שלוותה,
04/01/05 15:40
|
המתכונים פשוטים ומגרים. פשוט תענוגי! שווה כל קלוריה!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
יש מתכון לעוגה 10 קלוריות?
ל"ת
קוקילידה,
04/01/05 15:14
|
|
 |
3.
יאמייייייייי
גרגרנית,
04/01/05 15:08
|
|
 |
2.
לאיזו גודל תבנית מיועד המתכון?
ל"ת
shay,
kfar-saba,
04/01/05 15:08
|
|
 |
כוגת גבינה
אתי רז,
05/01/05 12:32
|
תבנית מקורית של התנור.המידות של התבנית ישפיעו על גובה העוגה.תבנית קטנה יותר עוגה גבוהה יותר.אני משתמשת בתבנית 30x26x6 והעוגה מגיעה עד שפת התבנית.אין מניעה בשימוש בתבניות פיירקס או תבנית סליקון(מעולה)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
די עם בצקים.לא חייבים בקמח ולא
דורית,
04/01/05 13:15
|
בבסיס.נמאס והגיע הזמן להפסיק עם כל בסיסי הקמח למינהם.יש אלף ואחד מתכונים לעוגות גבינה לא פחות טובות ואולי ליותר טעימות וללא קמח אלא רק עם 3 כפות בלבד.ללא חבילת מרגרינה וכו'.תנו דעתכם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
עוגת גבינה
אתי רז,
05/01/05 12:46
|
נכון, כפי שאמרת , לא חייבים. המתכונים אינם שעורי בית.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כל הכבוד לדורית!
ליאורה,
05/01/05 08:17
|
ברגע שאיזה אופה מכריזה על עצמה ועל המתכון שלה העוגה הכי טובה בעולם הרי שיש טובות ממנה.ללא בצקים.שאלו הם פאסה בכל העולם וכנראה שאותה אופה ,רז,נתקעה אי שם שנות ה60 .כל הכבוד לדורית ותפסיקו להתרגז.קחו זאת בקלות.בסך הכל עוגת גבינה ולא צונאמי.נותנת המתכון היא לא כלת ישראל וגם לא תקבל על המכון שלה פרס ישראל
הגב לתגובה זו
|
|
 |
FLAVORLESS
Ellis,
FL.,
05/01/05 11:32
|
Sorry , you should bake a real cheese with no dough at all! like the New York cheese cake or else.... We are baking with no FLOUR or just 2 -3 spoons of instent vanilla pouder.Doriht ,well done
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תגובה לדורית המוחה
עופרי,
04/01/05 15:15
|
הרי חייבים למלא את הטור בתכנים. אז היום הלכו על עוגת גבינה עם המון בצק ומרגרינה שלא לצורך. אגב, העוגה המדהימה שאני מכירה דומה לזו זאת אומרת ורובה מורכבת משמנת חמוצה ומגבינה, מעט אבקת פודינג, מעדן שקשה להשאיר במקרר יותר משלושה ימים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
עוגת גבינה
אתי רז,
05/01/05 12:47
|
|
 |
עוגת גבינה.
אתי רז,
05/01/05 12:45
|
אכן יש.אני מכירה הרבה ונתיחס גם אליהם בעתיד. בד''כ לעוגות כאלה יש צורך להוסיף גם ג'לטין.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
האם אפשר לקבל את המתכון שלך
דורית,
05/01/05 08:14
|
|
 |
דורית, תמצאי לך חיים
עדי,
05/01/05 16:40
|
ולפני שאת רושמת שטויות רק כדי שמישהו יקרא אותם, תלמדי דקדוק ברמה של כיתה א'. אם אין לך משהו טוב או חכם לומר, עדיף שתשתקי. אתי, מחר בבוקר אני הולכת לאפות...נשמע מעולה...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
Completely right. Dorith
Luiz,
C.T-S.A,
05/01/05 17:48
|
Hello to you Dorith ,completely right !What a pity to waste your time by baking such a cake ,so -called :''THE BEST CAKE YOU EVER ATE''????? Sorry what are we talking about ab nd who is that Lady to say so Excellent reaction,well done Dorith
הגב לתגובה זו
|
|
 |
דורית - סתמי כבר!!!
אודי,
04/01/05 14:30
|
מי שאל אותך? מה יש? זה המדור היחיד לאוכל? ואם יש מלא מתכונים לעוגות גבינה בלי קמח, את בטח מכירה אותם כבר, לא? אז כנסי למטבח, תאפי ותשתקי!
אתי - את מקסימה! אני כל כך נהנה לקרוא את הטור שלך, והמתכונים שלך נראים מעולה! אם אמא שלי היתה יודעת לבשל יותר מארוחות מיקרוגל - הייתי חושב שהיא כתבה את הטור.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
עוגת גבינה
אתי רז,
05/01/05 12:42
|
|
 |
כמו שאמא שלי אומרת
אודי,
06/01/05 00:53
|
יצאתי בול כמוה. כשרון הבישול שלי הוא העתק גנטי של אמא שלי... במחשבה שניה, נראה לי שאדפיס את המתכון ואתן אותו לאחד החברים שלי שיודעים מה לעשות במטבח.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
למה?
אוהב,
עוגות,
04/01/05 14:18
|
למה את כזאת שלילית? אז מה אם יש קצת בצק? לא נראה לך - תביאי מתכון אחר, אבל אל תתקפי.
הגב לתגובה זו
|
|