 |
18.
למה אין ביסלי בורקס??
שגיא כ,
31/12/04 18:54
|
ולידו איזה במבה בטעם ביצה. ואגב מתכונים, תנסו לטגן שוקולד שוויצרי ותוסיפו רוזמרין, תקבלו שוקולד ישראלי...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
17.
JAPAN
TENO HEKA,
31/12/04 04:54
|
|
 |
נו באמת
לא מיפן,
31/12/04 15:42
|
נכון, אוניגירי ביפנית, אבל באנגלית ובעברית קוראים לזה ניגירי בדיוק כמו שלא אומרים באנגלית ועברית ''אוסאקה'' אלא סתם ''סאקה''. באופן מדהים ומפתיע, המילים ביפנית עברו שינוי ונכון יהיה להשתמש בגרסה המקומית שלהן.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
16.
מי זו הכותבת הזו ???!!
טיפש,
29/12/04 13:46
|
ואוו אם יעשו את הביסלי גריל בצורת ביסלי פיצה אז לא יהיה לו טעם של פיצה ? מה באמת ?? .....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
15.
''מי אוהב ביסלי פלאפל'' ?
ביסלון,
29/12/04 13:35
|
איפה את חיה תגידי לי ? מה זה חוסר המקצועיות הזו ? תבדקי את הסטטיסטיקה ותראי שזה אחד הנצרכים ביותר
הגב לתגובה זו
|
|
 |
Falafel
Zoe,
29/12/04 22:02
|
|
 |
14.
ביסלי זה אשכנזי או ספרדי ?
צביקלעך,
29/12/04 13:32
|
למה הם לא מייצרים חטיפי געפילטעלך. למה ? לחשוב על זה ולמות !
הגב לתגובה זו
|
|
 |
13.
מרצ'דיזינג
אסם,
ישראל,
29/12/04 12:27
|
|
 |
12.
אכן ממצאים קשים...
pellafel,
29/12/04 12:17
|
|
 |
11.
אין כמו ביסלי פלאפל. כל
תמהוני מחו''ל,
28/12/04 21:24
|
|
 |
עזוב אותך מאירופאים..
פיקס,
הדביר 2,
29/12/04 11:41
|
אנחנו משתגעים ממנו!!! - ביסלי פלאפל הוא פסגת הקולינריה החטיפית בארץ!!
בקיצור אני מסכים איתך בכל ביס - אבל מה קשורים האירופאים הנתעבים לעניין הזה?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
אג''ב מתכון לבמבה...
bam,
28/12/04 18:44
|
תנסו לטגן במבה - יוצא ענק - מעולה חורף. פשוט לטגן במבה קלות במחבת טפלון בלי שמן לאיזה חצי דקה-דקה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אתה די סוטה...
ל"ת
נח,
28/12/04 20:25
|
|
 |
.. לא תדע עד שתנסה...
ל"ת
bam,
29/12/04 12:14
|
|
 |
9.
אפשר מתכון לבמבה?
ל"ת
bam,
28/12/04 18:43
|
|
 |
8.
אפשר מתגון לבמבה??
ל"ת
bam,
28/12/04 18:33
|
|
 |
7.
איפה הביסלי טאקו? איפה?
תל אביבית,
28/12/04 17:27
|
זה היה ביסלי מעולה, באריזה בצבע ירוק בהיר. יום אחד זה נעלם, ונשאר רק לב שבור ובטן כמהה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כן ולאלתר
ל"ת
koby,
29/12/04 09:00
|
|
 |
עצומת טאקו...!
TACKO,
28/12/04 18:42
|
|
 |
עצומת טאקו!!!
tacko,
28/12/04 18:31
|
|
 |
I agree
Ron,
Luxembourg,
28/12/04 17:54
|
Where is the beloved Taco bisly? I miss it and I want it! BTW can someone send some bisly to Luxembourg? hehehehe
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
למה מחירים שונים לאותה במבה?
גליה,
28/12/04 16:28
|
המקום: AMPM בת''א המדף: הגבוה הממצאים: במבה ''תינוק'' גדול: 4.4 ש''ח במבה ''בוגר'' גדול: 4.5 ש''ח התכולה\משקל נקי: זהה
למה??
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אל תקנה במבה גדול ביותר מ3
תומר,
28/12/04 23:32
|
|
 |
5.
אפרופו אסם...
אובי1,
28/12/04 16:01
|
למה לבמבה בשקית קטנה, אין את אותו טעם כמו לבמבה בשקית גדולה, ולמה לשניהם אין טעם של הבמבה הקטנה?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
תעמיס לי ביסלי
יאצק,
גבעת שמואל,
28/12/04 15:45
|
חברה' כתבה חמודה שזרקה אותי לילדותי הקסומה שבה עבדתי באסם בתור נער בחופש הגדול ליד המכונה שיצרה את שקדי המרק המפורסמים. ואני יכול לאשר שגם בתור ילד טעמתי ישירות מהמכונה את שקדי המרק -טעם אלוהי !!! ולכן אני שלם באמונה שלמה כי טעם הביסלי מהמכונה אינו אותו הטעם כמו בשקית האטומה !!! -ישר כח.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
מה???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???
אובי1,
28/12/04 15:44
|
''מאנשי הבצל הצעקניים, אנשי הברביקיו המתוחכמים, אנשי הגריל היציבים, הפיצה האירופאיים או הפלאפל התמהוניים ''....מאיפה הבאת את זה?????
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אתה בטח איש של בצל...
ל"ת
BBQ-IQ,
28/12/04 18:41
|
|
 |
אתה בטח איש של בצל....
ל"ת
man of bbq,
28/12/04 18:34
|
|
 |
גדול
ל"ת
FALAFEL MAN,
29/12/04 13:52
|
|
 |
2.
בלי שמנים מוקשים בבקשה .
ל"ת
בקשה לאסם,
28/12/04 15:15
|
|
 |
1.
ממש מתכון... לא למדתי ממנו כלו
ל"ת
ביסלי,
28/12/04 12:59
|
|
 |
מה לא הבנת
אריה,
28/12/04 15:12
|
המ לא הבנת ? קונים פסטה יבשה רגילה פוזילי כמו גריל מבשלים 4 דקות מוציאים ומייבשים מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה מתבלים
הגב לתגובה זו
|
|