|
|
עד כה: 2 תגובות, ב- 2 דיונים.
|
|
|
לקריאת כל התגובות ברצף סגור את כל התגובות
|
הוסף תגובה
|
|
 |
2.
בשרלה בקסטרא מהטובות בארץ
רני,
עין איילה,
21/03/07 18:46
| בבשרלה עובדים רק עם בשר טרי אין להם אפילו מקפיא במטבח לפי דבריהם והם בהחלט בסקאלה הגבוהה של הבשרים כמו גם לימוזין שכנראה הורידו הילוך בשנים האחרונות כנראה עייפות החומר
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
מסעדה על רמה גבוהה ביותר כל הכבוד
ניסים חיון,
חיפה,
17/01/06 19:39
| אני מכיר את ארז באופן אישי , עובד או עבד בחברת מיקרוספט מחקר ופיתוח קשקשן רציני ביותר וחבל שעוסק בדברים שגדולים עליו פי אלף מונים לידיעתך ארז בחיפה אין ולו מסעדת בשרים טריים טובה אחת שראוי לדבר עליה , כלל המסעדות מפשירות בשר קפוא ושמות על הגריל מסעדה על רמה גבוהה אפילו בהשוואה לת''א
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|