|
|
עד כה: 6 תגובות, ב- 5 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
5.
טוב! הבנו!
~טלי~,
12/12/04 12:34
| גם מתפוררים וגם לא! יופי אולי אפשר לכתוב על זה עוד כמה תגובות...לא!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
העיקר הפרסומת
חיים,
10/12/04 09:34
| |
 |
3.
תורת הקוונטים
דזירה,
10/12/04 01:59
| האם אין מישהו שעובר על הכתבה ובודק שאין טעויות תוכניות ? איך יכול להיות שתפוחי אדמה מסוג אבנדל, למשל, גם לא מתפוררים בבישול וגם מתפוררים בבישול. זה יותר מסובך להבנה מתורת הקוונטים...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
על חלק מאותם זנים
יותר חמור,
ת''א,
09/12/04 23:44
| כתוב גם שהם מתפוררים וגם שלא. קשה למצוא מישהו שמבין שיכתוב על הנושא?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
קליפה לבנה-גם מתפוררים וגם לא?
לא מבין כלום,
ת''א,
09/12/04 18:55
| אתם כותבים בפיסקה אחת שתפוחי אדמה בקליפה לבנה לא מתפוררים ובפיסקה אחריה שהם כן מתפוררים, מה אני אמור להבין מזה?? מתוך הנחה שכשאני הולך לשוק אני משוכנע שהאיש בבאסטה לא ידע לומר לי האם הסחורה שברשותו היא מזן ''ניקולה'' או שמה תפוחיו הינם ''אלמרה'' טהורים. המבובל.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תפו''א
אני,
11/12/04 07:24
| צודק במאה אחוז הכתבה מאוד מבולבלת ולא כתובה ברור. נא לקחת לתשומת לבכם ולפרסם כתבה ברורה ומובנת תודה
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|