 |
7.
סכנת הסוייה
מאיר,
מרכז,
24/11/04 15:25
|
1) החלבוניים של סויה הם דלים בחומוצות אמינו חיוניות וצריכה של סויה כמקור חלבונים עיקרי יכולה להוביל למחסור בחומצות אלו. תופעות לוואי כוללות מחלות עור, תפקוד של מערכת החיסון וכ''ו 2) סוייה דלה בויטמינים 3) סוייה מכילה חומרים אסטרוגניים = מסוגלים להשפיע כמו ההורמון אסטרוגן. מסוכן בעיקר לנשים גורם עיקרי לבעיות הורמונליות מחזור וכאבי ראש.ֿ נכון שמדובר בבעיות שנגרמות לאנשים רק אם הם צורכים כמויות גדולות של חלב סויה. אבל היה נחמד אם הם היו מופיעות בכתבה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
Soya as baby food
naomi,
switzerland,
30/11/04 12:27
|
what about soya baby food? if I fed my child with soyamilk is she going to have problems in the future like the ones you`ve mentioned? headache and so on...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ושכחנו את הפולים המהונדסים
יונת,
25/11/04 08:06
|
|
 |
6.
כנראה שלא טעמתם את bjorg
ל"ת
רותם,
24/11/04 01:41
|
|
 |
5.
עובדה מס. 11
א.מ.,
23/11/04 22:06
|
לסויה יש טעם דוחה שדורש טונה של סוכר כדי לכסות עליו. (לפחות במוצרי ומעדני חלב). תחי הפרה !!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
סויה אלפרו טרי
עדנה קרבפל,
ספרינגפילד,
23/11/04 13:41
|
לפני כשנה לתקופה קצרה שווק בארץ חלב סויה טרי של אלפרו. המוצר נמכר בקרור והיה הטוב מכל סוגי חלב הסויה שטעמתי. למה הפסיקו לשווק אותו והאם יש סיכוי לחדש את שיווקו???
הגב לתגובה זו
|
|
 |
באותה נשימה - שנת סויה
גלי טלית,
תל אביב,
23/11/04 14:39
|
באותה נשימה - שיווקו שמנת סויה מצויינת של אלפרו אך הפסיקו בזאת. חבל הייתה מוצר הדגל בבית כשמנת לפירה, לתבשילים , רטבים ועוד
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
איןן כמו סויה אלפרו!! הכי טעים
אסף,
ירושלים,
23/11/04 11:53
|
איןן כמו סויה אלפרו!! הכי טעים והכי בריא...
רק חבל שכל המוצרים האלה יקרים מהמוצרים הרגילים של החלב המגעיל של ה 3% שומן וכו'
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
הכתבה היא לא כתבה אלא פרסומת..
גולש,
ישראל,
23/11/04 11:46
|
נו באמת , מעריב , אתם מתיימרים לפרסם כתבות מידע (!!) על ידי מנהלי השיווק של המוצרים עצמם. ברור שלא כתוב כאן דבר וחצי דבר על חסרונות וסטיגמות חיוביות אך לא מוצדקות שיצאו לסויה. כתבה מטעה ולא אוביקטיבית!!!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
שאלה
inbal,
maor,
23/11/04 10:59
|
האם 1 גרם חלבון סויה שווה לגרם חלבון ??? ומכאן, האם הערך הקלורי של- 1 חלבון סויה שווה לערך הקלורי של חלבון רגיל??
הגב לתגובה זו
|
|
 |
חלבון
יוסי,
דרום,
23/11/04 12:48
|
מלבד הכמות לחלבונים יש ערך התלוי בהרכבם (יחס חומצות האמיניות) ולכן לא כל חלבון שווה תזונתית לחלבון אחר (משקל למשקל). הערך הקלורי של חלבון קבוע פחות או יותר וללא קשר למקורו.
הגב לתגובה זו
|
|