|
|
עד כה: 8 תגובות, ב- 6 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
6.
Pieces of Choriso
ל"ת
Itzik,
17/11/04 08:55
| |
 |
5.
הרכיב הסודי
הטוב הרע,
והמכוער,
17/11/04 08:05
| מקורו של המתכון הוא בתרבות האצטקית העתיקה, ומביני עניין מוסיפים לו ... שוקולד מריר! עד כמה שזה עשוי להשמע מוזר - מדובר בשדרוג רציני ביותר, יש להוסיף שוקולד מריר אמיתי עם ריכוז קקאו של 70% לפחות (בשום אופן לא שוקולד פרה). לכמות המצוינת בכתבה תספיק חפיסה של 100 גרם. התבשיל יצא כהה מאוד והטעם גן עדן.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
מתכון יותר טוב
ירון,
16/11/04 11:06
| מטגנים בשמן בצל ושבבי צ'ילי עד הזהבה. מכסים במים קרים ומוסיפים קילו בשר בקר בחתיכות גולש קטנות עד רתיחה. בסיר אחר מטגנים קילו בשר בקר עד השחמה. מחכים שיתקרר קצת ומערבבים עם רסק עגבניות, עגבניות מקולפות או קצוצות מקופסא ותבלינים. מוסיפים את התערובת לקוביות הבשר שבמים, מביאים שוב לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים כשעתיים עד הסמכה. אופציות : 1. אחרי שעה וחצי אפשר להוסיף שעועית אדומה שבושלה בנפרד 2. אפשר להוסיף קוביות קטנות של פלפל אדום טרי 10 דקות לפני סוף הבישול.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
עוד טיפ
בועז,
ארהב,
16/11/04 10:51
| זה ישמע אולי מוזר, אבל מקל קינמון מוסיף טעם מיוחד שמשתלב טוב. זה טריק שלקוח מ JAIME OLIVER (THE NAKED CHEF)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כפית נס קפה
מירי,
16/11/04 11:45
| |
 |
2.
את הדבר הכי חשוב שכחת...
יניב,
16/11/04 08:16
| את הצ'ילי צריך לבשל בבירה ולא במים, גם בירות ישראליות טובות לצורך העניין. ופה כבר מדובר על רמה אחרת לגמרי של צ'ילי.....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
את הדבר הכי חשוב שכחת
יניב,
16/11/04 08:14
| את הצ'ילי צריך לבשל בבירה ולא במים, גם בירות ישראליות טובות לצורך העניין. ופה כבר מדובר על רמה אחרת לגמרי של צ'ילי.....
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כנ''ל צולנט עם יין במקום מים
יובל,
פ''ת,
16/11/04 10:53
| אפשר במקום מים להשתמש ביין לשידרוג החמין. אפילו קוקה קולה יתן תוצאות טובות יותר ממים ודבש. (המלצה לפולנים וחובבי מתיקות בלבד.)
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|