|
|
עד כה: 15 תגובות, ב- 8 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
8.
אכלתי בבני הדייג. היה מעולה
אורלי,
פת,
04/11/04 11:49
| |
 |
7.
בחיים לא אכנס ל''תרבוש'' חרה של
אילן גור,
ת''א,
03/11/04 20:57
| |
 |
6.
ססל אתה אחלה
ל"ת
מטי,
ב,
03/11/04 18:46
| |
 |
5.
על מה אתה מדבר? ירכיים עם ריח
אל-עד,
ת''א,
03/11/04 12:34
| של לחם, או ההפך, לחם כירכיים, זאת מטפורה בלבד... שהיא במקרה של ססלר, מוצלחת מאד. אגב, גם אני הייתי בתרבוש, ולעולם לא אחזור לשם
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
אם לוקוס פוקוס, זה שם התחביר
דן דן,
גוש דנס,
03/11/04 09:43
| הצלחנו להבין, שאין להסתיר, טעם של דג זול, באיזה רוטב או ציר! זק פרנס כבר קבע בשנות השלושים, שחרימה זה הרבה רוטב, על דגים בינונים. מה שנוגע לתאורו את הלחם, אין לי אלא לומר בפליאה, שעל ירכיים רכות אני מביט בסלידה. אבל טעמים רבים יש לו ליקום, והבנתי מזמן שאין צורך לקום, כל פעם שאני לא אוהב ולא כלום. בכל מקרה ססלר שוב לך תודה, על הפרקים שאתה בוחר בקפידה, וכך אנו מצליחים להבין שיש טעמים , וזאת כבר כתבתי לפני כמה ימים, במדור אחר בזה העתון . ואנסה למצוא ואולי להפנות, את הרוצים לקרוא ואולי להנות, מטעם עדין שלפי דעתי, ממנו אין טעים, ולכל הסקרן שרוצה לדעת ולהבין, ואם הוא מעל לגיל ה20 יכנס ללינק שאכתוב בתוספת, אקווה שאמצא את מילותי, ואולי גם אתם תבינו שאפשר להנות!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
סטייל באתר ,ואחר כך סטייליסימו
דן דן,
גוש דנס,
03/11/04 12:34
| ודייטינג,הכתבה היא ''דיאלוגים מן הוואגינה'' תגובות 13 ו 18.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
איך אתה קושר את ססלר המעודן
דליה,
מה זה קשור,
03/11/04 13:16
| |
 |
כבודו של ססלר במקומו מונח
דן דן,
גוש דנס,
03/11/04 16:44
| והוא ואפילו ממש תותח! אבל מה לעשות לפעמים גם טועים לשלוח למדור אוכל כאלו דברים, (למרות שמדובר בהרבה טעמים), אבל את צודקת ומקווה שיסלח, ואני מקווה שהכתבה לה..... תפרח. אבל משעשע וזהו לא נאה, שעל חרימה דיברתי , ומיד אחר זה, הרגשתי אפילו כמו איזה נבזה, אבל כשסופר צרפתי, חושב אותו הדבר, זה קצת משנה את הטעם הזה!(ממש סליחה אני נבוך)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ססלר אמת, במקומו כאן מונח
דן דן,
גוש דנס,
03/11/04 16:32
| ובלי להתחנף הוא אפילו תותח. אבל זכרתי ואולי לא יפה, ששירבבתי את הווג..ה מתחת לאף, אבל חשבתי שזה מצחיק, (ואולי טעיתי) שחרימה בחמשירי זה לא מועדף. אבל אם פגעתי איתך הסליחה וחבל שאני לא יכל לקחת מילותי חזרה...!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
סינתטי ולא סינטטי!
אורן,
02/11/04 21:58
| Synthetic. ''th'' turns into ''tav'' in Hebrew while 't' turns into ''tet'' in Hebrew! Just like in mathematics (''mathematika'').
הגב לתגובה זו
|
|
 |
סינטטי או סיתטי. זה נפלא מה
אילן,
קר,
03/11/04 01:50
| |
 |
לפי מה שלמדתי אני, וזאת כל
דן דן,
גוש דנס,
03/11/04 09:46
| אשר לועזי, רק בט, וגם אם זה שניים כותבים זאת עם ט פעמיים!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
הגיון שth יהפוך ל ''ת'' ככה ...
עברי,
ת''א,
04/11/04 13:57
| |
 |
2.
תודה, ססלר. נלך למסעדה. היקירת
צביה,
ק. אונו,
02/11/04 21:17
| |
 |
1.
פעם התרבוש הייתה אחלה מסעדה
אורן,
02/11/04 20:26
| לפני 16 שנה ליתר דיוק. אז העובדים עוד היו חובשים שם תרבוש אמיתי ראשם. היו להם פיתות עבודת יד ושווארמת עגל מדהימה עם צנוברים - השווארמה הטעימה ביותר שאכלתי אי פעם, ומאז לא הצלחתי לשחזר את הטעם באף מקום אחר. אבל מאז הבעלים התחלפו, והמקום התדרדר ללא תקנה. רק השם נשאר.
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|
|
|