 |
6.
מעולם לא שמעתי על ירחון ספרותי
נלי,
נתניה-פריז,
31/10/04 11:08
|
בשם, מחילות הדרך אל החופש. אני חוקרת תרבות צרפתית טוא ידוע לי. וגם שמות הכותבים לא מוכרים לי. יתכן ומר ססלר ממציא את העסק הזה? אם כן, כל הכבוד.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
מה העיניין עם יקירתי, זה אמת ?
אורית,
רעננה,
30/10/04 13:26
|
או המצאה שלך? היה ירחון כזה ואתה מתרגם אותו? או שאתה ממציא אותו? בכל מקרה הקטעים מעניינים ונוגעים ללב... יש לי חשד מסוים...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
דני ססלר כותב רק אמת
ל"ת
צבי,
30/10/04 19:00
|
|
 |
4.
הפעם יצא לך פלצני. בד''כ טוב
קורא,
29/10/04 18:40
|
מה לנו ולמסעדות בלונדון? תכתוב בעברית ולישראלים שזה עתה נשמו נשימת רווחה ראשונית עם לכתו של הביבי מחיינו. ססלר צא החוצה, עמוד לרגע ברמזור ותראה כמה ידיים רעבות מושטות לך לשקל. לא, אמרתי שאתה צריך לכתוב על בתי תמחוי, אבל הרבה יותר נעים לקרוא על מסעדה שידך משגת מאשר על מקומות לונדוניים, עם יינות שאף אחד (תאמין לי, אף אחד) מהקוראים שלך באמת מבין בהם. אני נהנה לקרוא אותך אבל הפעם לא כל כך
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ססלר, בבקשה תכתוב על עממיות גם
קוראת2,
אא,
31/10/04 17:53
|
|
 |
לא כל טור מיועד לכולם. לפעמים
רותי,
ת''א,
29/10/04 19:17
|
האינפורמציה היא לעשירים יותר, מה לעשות, לא כולנו כאלה. אבל גם להם מותר. אני אוהבת לקרא אותו גם על מסעדות שאני יודעת שלא אלך אליהן. שלא לומר ש''יקירתי'' שלו, היא פנינה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מעריב עיתון של כולם?!
קורא,
31/10/04 14:14
|
אוי רותי, כן, מותר לכתוב לעשירים, אבל גם ל''עניים'' מותר לקבל ביקורת על מסעדות לכל כיס. ובואי נתערב שגם את לא ממש יודעת על איזה יין הוא מדבר? ובשקר ל''יקירתי'', זה אכן מוצלח
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
וואו, זה יפה...!!!
ל"ת
דליה,
כ''ס,
29/10/04 15:50
|
|
 |
2.
תפסיק לאכול כרוב
א.,
28/10/04 20:28
|
כל הסליחות שלך (נימוח, משכר...), לא הופכות אותך לנטול פלצנות, אלא מריחות גרוע יותר
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אתה סתם קנאי! הוא כותב מצוין
גילה,
28/10/04 23:41
|
|
 |
1.
מר ססלר: אתה ''מתרגם'' גדול אני
א,
תא,
28/10/04 17:48
|
כל כך נהנת לקרא אותך. לקראת חד המולד, בעלי ואי נוסעים ללונדון, נשתמש בהמלצותיך. תודה.
הגב לתגובה זו
|
|