• 4.

    אני עכשיו הולך לנסות - כל הכבוד על המאמר (ל''ת)

    ר, 14/11/08 19:41

    הגב לתגובה זו

  • 3.

    עושה חשק:) (ל''ת)

    גל, 25/10/08 23:46

    הגב לתגובה זו

  • 2.

    כתבה מצויינת אני בדרכי לקצב...

    שרונה, 25/08/08 16:23

    אשמח לקבל עוד כתבות בנושא הכנת האוכל של מאכלים שונים

    הגב לתגובה זו

  • 1.

    הכותב מבולבל ולא מבין כמו שהוא חושב

    מושון, 17/11/07 13:13

    מחבת מחממים 5 דקות ללא שמן (יבשה לחלוטין). שמן מוסיפים רגע לפני הסטיין והוא אכן מעשן. בכתבה הזאת 71 מעלות = מדיום. אז אותו כותב ציין ב-12.12 ''כאשר הטמפרטורה הפנימית של הבשר היא בסביבות 60-65 מעלות, אז הוא עשוי ''מדיום''. אם היא 70 מעלות, אז הוא עשוי ''היטב''? ''לא צריך לסגור'' - אז מה בדיוק עשית ב30 שניות על כל צד? לא הופכים בשר מצד לצד שוב ושוב. סןגרים וצולים שתי דקות, הופכים לסגירה וצלייה על צד שני וזהו.

    הגב לתגובה זו

    • צודק אלף אחוז, הכותב לא מבין מהחיים שלו. (ל''ת)

      פלצן פלצני, 20/06/08 15:29

      הגב לתגובה זו