מחבת מחממים 5 דקות ללא שמן (יבשה לחלוטין). שמן מוסיפים רגע לפני הסטיין והוא אכן מעשן.
בכתבה הזאת 71 מעלות = מדיום. אז אותו כותב ציין ב-12.12 ''כאשר הטמפרטורה הפנימית של הבשר היא בסביבות 60-65 מעלות, אז הוא עשוי ''מדיום''. אם היא 70 מעלות, אז הוא עשוי ''היטב''?
''לא צריך לסגור'' - אז מה בדיוק עשית ב30 שניות על כל צד? לא הופכים בשר מצד לצד שוב ושוב. סןגרים וצולים שתי דקות, הופכים לסגירה וצלייה על צד שני וזהו.
הגב לתגובה זו