|
|
עד כה: 2 תגובות, ב- 1 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
1.
טיפים להמבורגר
ג'ימי אוליבר,
10/10/04 19:36
| המבורגר זה לא בשר טחון, בצל ופטרוליזיה!
כך תשדרגו את קציצתכם: 1. רצוי להשתמש בבצל אדום, לגרד במגררת או לקצוץ דק-דק ולטגן על אש קטנה עד שהבצל שקוף. 2. להוסיף פרורי לחם לתערובת (כחצי כוס). זה מאוורר את ההמבורגר ושובר את טעם הבשר. 3. להוסיף מעט חרדל. 4. הנשק הסודי: להוסיף קצת גבינת פרמזן מגורדת לתערובת! (מי שרוצה כשר שילך לבורגר ראנץ...) 5. לחלק לכדורים לפני שמשרים במקרר. זה יותר פשוט ומאחד את הטעמים טוב יותר. לפני הטיגון לשטח בלחיצות קלות. המבורגר אמור להיות שמנמן ועסיסי, לא שטוח! 6. רצוי לצלות על גריל פחמים או מחבת-גריל (ללא שמן!)
...וזה המבורגר! בתיאבון.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
צודק לגמרי!
סושי,
10/10/04 23:31
| |
|
|
|