|
|
עד כה: 3 תגובות, ב- 3 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
3.
יופי של כתיבה
Gong,
ganges,
28/09/04 15:51
| |
 |
2.
צל''ש לNRG
טל,
27/09/04 11:59
| על פירסום כתבה מעמיקה וסקטוריאלית, ולך מני, נהנתי כרגיל. מקוה שהחתונה בין האלון ליין תהיה מוצלחת כמו זאת שבין האתר למני.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
נהניתי.
ג. פן,
כרם,
27/09/04 08:31
| תודה מני על כתבה נעימה קלילה וניחוחית כיין סמוק משובח. יין הוא בראש ובראשונה ענין של טעם אישי. כמו כן התאמת היין חשובה שהרי אין יין הנשתה לצד ארוחת חולין כיין הנלגם בפיקניק של לחם (כפרי/לבן?) וגבינות או הנלגם כבילוי עיקרי (אויר פתוח?/בריזה של מישור החוף?/אויר גלילי? ירושלמי). לאחר ששתיתי מיינות צרפת (רון, שמפיין, בורגונדי, בורדו אלזס ומה לא) איטליה (פיימונטה, טוסקנה ומה לא) הונגריה (יגר, ביקברי, טוקאיי איך לא, ומה לא) אוסטריה , קליפורניה, צילה, אוסטרליה , לבנון (כן עושים שם יין טוב מאד, שתיתי אותו בסקוטלנד) ועוד ועוד, הגעתי למסקנה האישית שברמות מחיר מקבילות היין הטוב ביותר, לטעמי (וזה הקובע) מיוצר... בארץ. יין ''תעשייתי'' מצוין מיוצר ביקבי ברקן ולאחרונה נתקלתי ביין טוב של כרמל, בנימינה ואחרים. על יינות הגולן אין צורך להרחיב וגם יינות גליליים מצוינים מצאתי בהרבה מקומות, בדלתון הצליחו לייצר כמה וכמה יינות מרגשים ואפילו במצפה חרשים מצאתי יין מצוין. ההפתעה הגדולה באה מהרי יהודה, לאחר שהתרגלתי ליין מצוין עם שמות כקסטל וצרעה גיליתי יינות מצוינים בגוש עציון ולאחרונה בחברון, במיוחד של יקב קטן וחדש בשם ''שדה כלב'' אחריו בכוונתי לעקוב בהמשך . יסלחו לי הפלצנים. שוב תודה למני, נהניתי
הגב לתגובה זו
|
|
|
|
|