|
|
|
עד כה: 7 תגובות, ב- 6 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
6.
חמתי - דזי - היא בשלנית דגולה
אתי אטיאס,
26/09/04 12:57
| דזי אטיאס היא חמתי. היא מבשלת מדהים יותר מאמא שלי וכל אמא אחרת שאני מכירה. הילדים במעון נעמת וגם הוריהם מרוויחים מהימצאותה במעון. אני מזמינה את כולכם לחגיגת שבועות שדזי אטיאס מכינה לכל מצפה רמון ואשר היא עובדת עליה במשך כמה ימים רצופים והכל מיוזמתה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
פויה
רחוק מהבית,
26/09/04 04:20
| אבקת מרק עוף, מרגרינה, צ'יפס קפוא....מה עם קצת גבנ''צ מוקרמת מלמעלה?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
Mama Chicken
Danny,
25/09/04 21:05
| I am sure your mother NEVER use Chicken Cubes=Powder. I am sure she would turn in her grave...(excuse my language). Don't you know how to cook without Artificial Powders? This is HERESY ! To No. 2, right you are; To put a complete bunch of Cilantro? What kind of cook is this writer? Put a bit of Lovage & Parsley Roots.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
Pastidat Tsips Nishma
ל"ת
Nehmad,
25/09/04 20:10
| |
 |
2.
קוסברה במרק עוף?
קוסיה,
קוסיגין,
24/09/04 07:21
| |
 |
עשבי תבול בתבונה
מרים,
באר שבע,
24/09/04 20:18
| טעמו וניחוחו של מרק עוף צריך לא להסתיר את העוף אלא להבליט ולהדגיש. מוזר לי שאדם שאינו אוהב ריח עוף מבשל אותו במרק. עשבי התיבול אמורים להדגיש להבליט ולעדן את המרכיב העיקרי; במקרה זה העוף. קוסברה בעלת הריח התקיף והדומיננטי ממש לא לעניין. סלרי, גזר, בצל, עלה דפנה, אפשר כמה גרגרי פלפל אנגלי. שמיר לנועזים. נסו כנפי הודו במקום העוף - תופתעו מהתוצאות
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
כמה מים צריך להוסיף למרק ירקות
ל"ת
רחלי,
תל אביב,
23/09/04 19:01
| |
|
|
|
|