 |
5.
טיפ
מורגן,
09/09/04 02:51
|
אין יין ישראלי לבן ראוי לשתיה. כולם דבק מתקתק ומבושם. לא משנה שקוף או צהוב. מיץ פישויה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
כתבה מצויינת
משה,
תל אביב,
07/09/04 10:36
|
סוף סוף מישהו שאומר את כל האמת על יין. ולבחור ש''מבין'', חוץ מביקורת משתלחת לא העלת שום טיעון ענייני לגביי אף טענה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
אוסף קלישאות שניתן למצוא בכל
יעקב,
השרון,
06/09/04 12:41
|
|
 |
תגובה ל-3
אריק וינמן,
מודיעין,
08/09/04 09:55
|
אתה בבחינת פלא ביולוגי- בן אדם שנופח מהפה במקום מפי הטבעת??!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
טיפים של חובבן
לא יינן,
06/09/04 12:36
|
אני לא יינן, אבל חשבתי שעם תצוגה כזאת של פלאש ויין של רקנאטי, תהיינה לכותב עצות מעניינות. שימו לב הקוראים, אנא לא להתייחס לכתבה זו ברצינות יתר. ה'עובדות' כאן הן ברמה של חובבן ומטה. בגדול, יין לבן - להגיש קר. יין אדום - לא. ולא לשמור יין פתוח. פתחתם בקבוק ?תשתו רבותי זה טעים ובריא. רק לא לנהוג ברכב אחר כך. לחיים ושנה טובה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
בוא אהבל, חיממתי לך יין...
בכחוס,
09/09/04 02:38
|
כנראה היית שנתיים באלג'יר.. טבמל ארור. אבל גם לטמבל כמוך מגיע להנות מיין.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תגובה ל-2
אריק וינמן,
08/09/04 09:58
|
נכון שאינך יינן אבל גם אינך מבין כלל ביין( בניגוד לאיתי בחור שנחשב למבין מס' 1 ביין בישראל ומפורסם אף בחו''ל) ועל זה נאמר '' החרש אויל''- בפעם הבאה שתהיה בצרפת, שאל אותם מהי טמפרטורת החדר ותגלה כי זהו ערך מאד מדויק ( כמו כ''ס) והינו 16 מעלות צלסיוס.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
יין אדום לא מגישים חם
אייל,
קריית אונו,
07/09/04 14:07
|
לידיעתך , טמפרטורת החדר היא 16 מעלות. מכיוון שבישראל חם, יש לקרר מעט היין האדום לפני הגשתו
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
אוי, כמה שטויות בכתבה אחת
ינן,
06/09/04 11:25
|
מה זה השטויות האלה, אילו הכללות גסות.
מי שלא מבין שלא יכתוב כאן.
סע לצרפת לשנה שנתיים ואז נדבר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אוי לבורות
אריק וינמן,
מודיעין,
08/09/04 09:59
|
חוכמולוג- אתה בצרפת היית? כי אם היית אזי היית מאשר את הכתוב.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
נשמח לשמוע טיפים נכונים!
יעל,
06/09/04 12:50
|
|
 |
היי יעל
אריק וינמן,
מודיעין,
08/09/04 10:01
|
מי שמך להחליט שאילו טיפים לא נכונים? אם אינך מבינה ביין מוטב שתחרישי, בבחינת-'' היי חכמה ותשתקי''.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אם אתה יודע, תרשום
ל"ת
עינב,
06/09/04 12:47
|
|
 |
בשביל זה איתי בחור כתב
ל"ת
אריק וינמן,
מודיעין,
08/09/04 22:22
|
|
 |
כמה טיפים קצת יותר מדוייקים:
ינן,
06/09/04 15:09
|
1. בנוגע לכוסות - כדאי קודם לציין שעליהן להיות שקופות וללא צבע כלל. גודל הכוס נקבע על פי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כתבתי פה עוד טיפים אבל חתכו
ינן,
06/09/04 15:35
|
אותם משום מה - כנראה למערכת לא נראה שיש מישהו שיודע יותר מהחכם שכתב כאן.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ינן לך לישון ותפסיק לנפוח מהפה
ל"ת
אריק וינמן,
מודיעין,
08/09/04 10:02
|
|
 |
אנשים כמוך מוציאים שם רע
מאסטר דיסטילר,
06/09/04 23:09
|
לעולם היין והכהילים, ולאנשים שעוסקים בו ברצינות. בגלל אנשים כמוך, שחושבים שאי אפשר להנות מיין אם לא לומדים שנתיים בצרפת, המילה המקוממת ''פלצנים'' מופנית היום לכל מי שלוקח את האלכוהול שלו ברצינות. למען האמת, היא צריכה להיות מופנית רק לאנשים כמוך.
אם אתה לא מסוגל להבדיל בין כתבת ''טיפים'' קצרה שמיועדת לאנשים שאין להם שום רקע בנושא ורק רוצים להנות מאיזה כוס יין פעם בכמה זמן, לבין כתבת יין מעמיקה המתמקדת בזנים וטעמים, יש לך בעיה.
עצוב לשמוע שאדם מעמיק כמוך (שנתיים בצרפת, לא?) מחפש את הקריאה המקצועית שלו בכתבת מגזין במעריב. מצד שני, זה דווקא מסביר כמה דברים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מילים כדורבנות
ל"ת
אריק וינמן,
מודיעין,
08/09/04 10:03
|
|