|
|
עד כה: 8 תגובות, ב- 5 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
5.
ארנו
צפוני,
19/06/04 12:12
| |
 |
4.
גבירתי
betty,
shron,
18/06/04 08:45
| גבי, גבירתי ( חזרה מאדוני מההתייחסות הקודמת) נו, תודה סוף כל סוף שאת מצילה אותנן "הניטיב'ז" מהקורוסון והבצק הסמרטוטי, רווח לקיבתנו האנינה והדואבת.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
בטי
גבי,
18/06/04 12:17
| פטיסרי מבחינתי =קונספציה שכוללת סטנדרטים גבוהים של אסתטיקה, טכניקות ואיכות המוצרים. ותסכימי איתי שיותר כיף לזה כך מאשר קונדיטוריה. ובאשר לתודתך- אין על מה, באמת. ושבת שלום.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
פלצנות לשמה
betty,
shron,
18/06/04 08:37
| אלק,פטיסרי כבר מאה שנה קוראים בבלגיה ובכל מדינה אחרת באירופה לכל קונדיטוריא בשם זה. אז גבי ,תעשה קצת שעורי בית לפני שאתה מדווח לנו על הנושאים הפלצניים שמעניינים את "אניני הטעם" טוב, זה לא פלא "שכבת האצולה" צריכה לאכול "מאכלים מעודנים" בעוד אנשים אחרים בקושי מגיעים למכולת אופ' סליחה למעדניה. (ראה זהבי בגיליון הנוכחי)
הגב לתגובה זו
|
|
 |
בטי, בטי,בטי
פרוספר,
אריאל,
19/06/04 03:41
| למה להתגולל עליה, בטי? חיינו במכולת עם הקורסון החביב והמדליק מעוררים ספוק עז שכזה? הרי בנסיעתנו הראשונה לאירופה ( כן, הרי גם את נוסעת לשם, כולם הרי נוסעים) מתעוררת השאלה "ולמה אצלינו 'זה' כל כך עלוב?". אז הנה התשובה ל'זה'; והפעם בפטיסרי;ואתמול בלחם; ומי יודע, אולי מחר גם בבשר. בתיאבון.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
הכל עתיר חמאה וחיקוי של צרפת
ל"ת
788,
18/06/04 00:24
| |
 |
1.
פאי האגסים בטושה - סוף הדרך !!
קלוד ללוש,
ת''א,
17/06/04 18:53
| אני ממליץ. כל שאר המאפים לא נופלים ברמתם. כדאי להגיע, לטעום ולקנות הבייתה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
עוגות
דוד,
מרכז,
30/07/04 22:35
| |
|
|
|