 |
12.
תימור!
נאוה גרינברג,
26/08/04 19:07
|
לא ידענו שאתה כזה מוכשר! איך הצלחת להסתיר את זה כל הזמן???? כל הכבוד!!!!! קראתי ונהניתי!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
די לחנפנות!!!
אחת שלא נהנתה,
29/08/04 11:38
|
|
 |
לפי השמועות דווקא יש מצב...
אני,
29/08/04 15:26
|
השמועות החדשות הן שדווקא מדובר באחד מהשווים ביותר, שעומד לחזור לביצה ולככב שם. כל הקודמת זוכה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
הוא מענין מאד
המתעניינת,
29/08/04 15:24
|
|
 |
11.
הייתי במקום, ואני מוכרחה להגיד
מיכל,
תל אביב,
25/08/04 10:25
|
שממש לא משהו. קודם כל, היה רחוק מאוד ממרכז העיר, ולא שווה לבוא לשם ''בגלל הביכנ''ס''... דבר שני האוכל לא טעים כל כך, הייתי מעדיפה להישאר לאכול את המנה חמה שלי במלון- אני מקווה שזה עוזר להבין את הטעם....זה הכל. מי שרוצה- שינסה, ממני-אין המלצה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
תימור יא נקניק...
חמדה בן יהודה,
בר אילן,
24/08/04 12:49
|
אין לך בושה, יה נצנצן בריבוע. ברור לי שאתה קורא עכשיו את התגובה ונהנה מהליבוי... כשתחזור מאיטליה נתחשבן. יש הנחות לנפגעי טרור?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לא יפה.
יוני,
בקרואן,
24/08/04 18:24
|
לא יפה לכתוב ככה על נפגעי טרור, מה הם עשו לך? גם לא יפה לצחוק על חמדה בן יהודה, סבא שלה המציא את המילה מטאטא ועוד הרבה מילים אחרות. וגם לא יפה לכתוב נקניק בטור של מסעדה חלבית. חוץ מזה, אין עבודה שמביישת את בעליה ואם הכתב טס לחו''ל בשביל לעבוד שם בפרך ולבדוק מסעדות, כל הכבוד לו ושיהיה בתיאבון.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
תוציא הכל-מחשבות נוגות
גל פרידריד,
צפת הים,
26/08/04 08:24
|
מבקר מסעדות, אחד שלא שומר כלום בבטן. ואני עוד זוכר איך נגבנו חומוסים כשלא היה לנו אפילו כסף לשכור דירה. גלגל החיים,זה שעולה וזה שיורד.זה לא שאתה יפה, מוצלח או סתם מוכשר.גם התיאבון שלך מוטל בספק.אבל עשית את זה.אחד משלנו שהגיע רחוק.בשבילנו, יש לך מדלית זהב קולינרית ואנחנו עדיין מאמינים בך.אבל אל תשכח,שכל ריאליטי הוא בועה ובסוף היא מתפוצצת בפנים.או בבטן.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
איפה יש אוכל כזה בישראל?
ענת,
ראשון,
23/08/04 12:31
|
מעניין מאד, אוכל יהודי פולקלריסטי תמיד עושה צביטה בלב. זה גם כתוב יפה ומגרה. מישהו יודע איפה יש אוכל כזה בישראל?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
8.
אוכל ברומא
יצחק,
נתניה,
23/08/04 10:06
|
יטבתה הינה מסעדה בינונית ומטה, המחיר לא מצדיק את האוכל. מסעדה מצוינת שוכנת לא הרחק La Taverna del Ghetto
השירות מצוין, האוכל מעולה ומהחיר לא נוראי
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
אי דיוקים, הבהרות ומידע נוסף
א.זרח,
איזור א,
23/08/04 08:26
|
יוטבתה ברומא היא מסעדה איטלקית בדיוק כמו מקדונלנד 1.בוטריגה = ביצי דגים ( בורי)משומרות במלח ועטופות בשעווה . 2. אנדיב = עולש מתורבת צורתו כחסה קטנה וסגורה וטעמו מריר 3. המקום המפורסם ביותר באיטליה שהכין קרצ'יופי אלה ג'יודיאה הייתה '' טרטוריה דה פיפרנו '' בגטו היהודי ברומא מול ארמון סנטאנג'לו . למיטב ידיעתי המסעדה עדיין קיימת אך אינה כשרה כי נמכרה לפני שנים רבות לאיטלקי.אך המעדן עדיין בתפריט.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
מסעדות יהודיות בוונציה.
שושה,
22/08/04 23:27
|
שוד לאור יום. שניצל בחמישים שקלים, עוף בשבעים ושישה שקלים. האוכל טעים, התור גדול, מדברים עברית אבל המחירים שחיטה. עדיף כבר ללכת למסעדה איטלקית חלבית ולאכול פסטות וסלטים.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
ונציה
יצחק,
23/08/04 09:58
|
נמסעדה הכשרה בונציה (GAM GAM) היא מתחת לכל בקורת, גרועה ביותר ויקרה ללא שום הצדקה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
ארוחה איטלקית דומה לליל הסדר?
יעקב,
ירושלים,
22/08/04 20:25
|
כן! מקור שניהם - סעודת מלכים רומית. איטלקית מרומית - ברור. ליל הסדר - חיקוי ארוחה כנ''ל - ''מעבדות לחרות''...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
לא ברור, מסעדה חלבית או בשרית?
רבקה יפה,
22/08/04 18:19
|
יש בתפריט בשר, אז המסעדה הזו בשרית. מצד שני השם יטבתה והאפשרות לחלב ישראל מעידים על מסעדה חלבית. אז?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אין בשר בתפריט של המסעדה
אחת,
מרכז הארץ,
23/08/04 15:22
|
הכתב ציין בשר או דגים כהסבר ל''סקונדו'', מנה שמכילה בד''כ בשר או דגים. במסעדה להבנתי יש דגים בלבד למנה זו.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
נכון,
שני העם,
שני לציון,
23/08/04 17:16
|
הייתי במסעדה והיא חלבית בלבד. השאלה שלי היא למה בד''כ בחול אוכל כשר הוא לא טעים?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
גם אצלנו כשרות לפתוחים בשבת
יהודה המכבי,
מודיעין,
22/08/04 18:08
|
בצפון יש היתר מיוחד לתעודת הכשר למסעדות שפתוחות בשבת. אז למה במרכז אין כשרות?- כי הם קצת אטומים, קצת שמרנים, ובעיקר כי הציבור לא ממש מעניין אותם. צריך לזכור שהמטרה היא ''וחי בהם'' ולא לשלול סתם כשרות ממסעדות.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
איפה המסעדות הפתוחות בשבת?
אוכל כשר מודרני,
ירושלים,
23/08/04 00:22
|
היי יהודה המכבי, האם התכוונת שבישראל יש מסעדות עם תעודת כשרות הפתוחות בשבת? אם כן, היכן הן? אשמח אם תשיב לשאלתי באימייל המצורף.. תודה....
אוכל כשר רעב ומודאג.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
דג על הדן
קונצי,
24/08/04 12:05
|
נדמה לי שגם ''אסכנדר'' והמסעדה בגינוסר אולי גם ''בית גבריאל''
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כשר כמו כבד לא צלוי
שמוליק,
30/08/04 22:42
|
אתה יודע מה הולך שם בדג על הדן? עם הכשר מיוחד בשבת? על מי עובדים פה? שטויות. מי ששומר כשרות לא יאכל שם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
מגניב
אורית,
תל אביב,
22/08/04 17:59
|
גם שיעור בארוחה איטלקית, גם מקום לתפוס מארחים ברומא. יישלח תימור דיל לאוסטרליה מייד.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
מעריב מימן את זה?
אריה,
דרום,
22/08/04 17:56
|
דווקא אחלה כתבה, אבל אם מעריב מימן את זה יש פה אייל פלד חדש.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
נראה לך????
יודעי דבר,
23/08/04 10:51
|
|
 |
איזה קומבינות- הכישרון מדבר.
מוטי,
גוש עציון,
23/08/04 13:44
|
אפילו אם יש קומבינה , שאגב תראה לי מקום בו אין דבר כזה, זו קומבינה ראויה , הוא כותב אחלה ואני קורא אותו קבוע.
הגב לתגובה זו
|
|