• 16.

    האם מותר למכור חלב לא מפוסטר בארץ

    חיים, 13/04/12 18:38

    מה אומר משרד הבריאות לגבי מכירת חלב לא מפוסטר בארץ

    IP: 87.69.232.10דווח על תגובה זו

  • 15.

    גם בירה מהחבית (פחות מפוסטרת) טעימה יותר מבירה מפחית (ל''ת)

    י, 23/05/10 07:19


    IP: 80.74.101.16דווח על תגובה זו

  • 14.

    ושום מילה על איך מגדלים את הפרות? (ל''ת)

    שואל, 21/05/10 13:41


    IP: 192.118.0.231דווח על תגובה זו

  • 13.

    חברה כולכם מפספסים

    הקשקשן, 21/05/10 11:41

    הבעייה היא לא שתיית חלב ישר מהפרה או קנייה ישר מהחקלאי וישר למקרר בבית אלה מערכתית, רוב הציבור רוכש חלב בסופר, חלב זה מסיבות של שינוע וזמן מדף צריך לעמוד הרבה זמן ולא ישרוד בלי פיסטור!!

    IP: 79.179.128.172דווח על תגובה זו

  • 12.

    ההפחדות שוות הרבה כסף

    א., 21/05/10 11:08

    שימו לב לאינטרס האמיתי: החקלאי מקבל פי ארבע ויותר על חלב ''מחתרתי''.
    הוא מפחד שהרשויות והתאגידים יסכימו איתו, ואז מחיר הלא-מפוסטר יירד מאוד - והלכה הפרנסה...

    עניינית: הפיסטור התפתח בתקופה שאמצעי הקירור והשינוע היו הרבה פחות טובים. ייתכן שניתן היום לקיים תנאי היגיינה ותובלה טובים מספיק כדי לייתר את הפיסטור. מעניין אם מישהו בודק את זה?

    IP: 62.90.140.59דווח על תגובה זו

  • 11.

    שטויות בחלב עזים

    הילה, 20/05/10 23:14

    יאמי

    IP: 192.118.0.231דווח על תגובה זו

  • 10.

    אף פעם לא חשבתי על זה, שווה לטעום

    קרן אור, 20/05/10 21:39

    יש בישראל?

    IP: 192.118.0.231דווח על תגובה זו

  • 9.

    מעריץ את החירות האמריקאית (ל''ת)

    משה, 20/05/10 19:20


    IP: 84.228.10.189דווח על תגובה זו

  • 8.

    מהו החלב הטוב

    מבין עינין, 20/05/10 18:59

    כל מי שהגיב כאן לא מבין שום כלום מחלב . אני בעד חלב לא מפוסטר וזאת מהסיבה הפשוטה חלב לא מפוסטר הוא הכי בריא הכי טעים והכי מזין.מי שלא שתה חלב ישר מן הפרה לא יודע מהו טעמו האמיתי של החלב.מה שאתם שותים כיום זה חלב בטעם מים. תנסו לקחת חלב מיד לאחר החליבה תקררו אותו השומן יצוף כמו שמנת מעל, תמרחו שמנת זו על לחם טרי, רק אז תדעו מהו טעם גן עדן.
    האם חשבתם פעם מדוע המושבניקים, אנשי הקיבוצים והכפר של פעם היו יותר חסונים יותר בריאים ויותר פייטרים. כן כן הם שתו חלב ישר מהפרה העז או הכבשה

    IP: 89.138.206.167דווח על תגובה זו

    • צודק במאה אחוז! (ל''ת)

      אסי, 21/05/10 09:33


      IP: 93.173.29.127 דווח על תגובה זו

  • 7.

    אין כמו חלב לא מפוסטר

    פרה שמחה, 20/05/10 18:58

    יש לו טעם, ויש לו ריח והוא נפלא.
    תזכורת לטעמים שנעלמים מחיינו לטובת אוכל אחיד ותפל.
    אז אם כבר הורגלנו לשתות מיץ הורמונים של פרות, לפחות שיהיה טעים.

    IP: 84.108.188.190דווח על תגובה זו

  • 6.

    מעניין מה אומרים

    שרקרק, 20/05/10 18:38

    המומחים [''האובייקטיביים''] וזה לא הוזכר כלל בכתבה.

    IP: 77.127.12.87דווח על תגובה זו

  • 5.

    טירוף, אני מקווה שלפחות על הילדים שלך את חס

    יואב, 20/05/10 17:53

    אין שום דבר ''טבעי'' בחלב, חלב פרה נועד לעגלים ולא לבני אדם אז ככה שכל הדיבורים על מה שטבעי ונכון צריכים להיזרק לפח מלכתחילה. חלב זה לא בריא, חלב לא מפוסטר הוא פשוט מסוכן גם אם זה טעים. ואם על עצמך אתה לא מוכן לשמור, לפחות תחשוב על הילדים: כמו שלא תשקה אותם באלכוהול ותזריק להם הרואין כי זה כיף, לפחות תמנע מהם חלב שיכול להיות מסוכן מאוד (בעיקר לילדים).

    רק בארץ היו לפני כמה שבועות שניים שנפגעו בצורה לא סימפטית מברוצלוזיס כי אכלו כנאפה עם גבינה מחלב לא מפוסטר מהשטחים.

    IP: 212.199.123.178דווח על תגובה זו

    • ברוצלה וחיידקים אחרים

      אשת המטורף, 20/05/10 19:00

      רוב המחלות הקשורות לחלב לא מפוסטר בארה''ב נובעות מתנאי אחסון ושינוע. אין ברוצלה בארצות הברית כך שהסכנה כאן היא הרבה יותר קטנה. לכן החשיבות של קניית החלב ממקורות אמינים (להכיר את החקלאי ומשפחתו בהחלט עוזר). האיימישים שאנחנו קונים מהם את החלב בהחלט נותנים אותו לילדיהם.
      לתת לילדים לאכות מק'דונלד זה יותר מטורף ומסוכן מחלב לא מפוסטר

      IP: 173.62.198.218 דווח על תגובה זו

      • מסכים!

        אני, 20/05/10 22:09

        לתת לילדים לאכול מקדונלד'ס זה יותר מטורף ומסוכן מחלב לא מפוסטר - נכון בהחלט!

        IP: 89.139.46.239 דווח על תגובה זו

      • גם כלבת אין

        רפתנית לשעבר, 21/05/10 20:16

        כי מחסנים.
        גם אבעבועות שחורות אין - כי מחסנים.

        אני מאוד בספק אם האיימישים שמהם את קונה מחסנים את הפרות שלהם. וזה שהם הותנים לילדים שלהם לשתות חלב לא מפוסטר - לא אומר שזה טוב או בטוח.

        אני לא מבינה את הצורך הזה להתגרות במשהו שידוע שהוא מסוכן (אני לא חושבת שלואי פסטר הגה את רעיון הפיסטור משיעמום או חוסר תשומת לב) ושבדרך מאוד פשוטה אפשר להמנע מהסיכון.
        אני יכולה להבין טרנד של ''פיסטור ביתי'' - כדי להמנע משתית חלב ''תעשייתי'' והנאה מטעמו של החלב האמיתי - אבל המחלות בהן מדובר לא נעלמו, אלא פשוט אין להן תפוצה בעזרת הפיסטור וחיסונים לפרות.

        פיסטור לא אמור לשנות את טעם החלב. תהליכים תעשייתיים אחרים הם אלה שמדללים אותו בדרך אל המקרר בסופר.

        IP: 62.194.215.152 דווח על תגובה זו

  • 4.

    ל 1 -בריאות ואושר למי שלא שותה בכלל חלב (ל''ת)

    נגר, 20/05/10 17:43


    IP: 109.65.136.221דווח על תגובה זו

    • צודק בהחלט

      רפתנית לשעבר, 20/05/10 18:04

      אבל לא זה האישיו פה...

      IP: 62.194.215.152 דווח על תגובה זו

  • 3.

    חלב בכלל לא בריא. אנחנו מובלים ע''י פרסום מאסיבי (ל''ת)

    רק בלי חלב, 20/05/10 17:42


    IP: 109.65.136.221דווח על תגובה זו

  • 2.

    את מי זה מעניין בדיוק?? (ל''ת)

    חלבי, 20/05/10 17:20


    IP: 70.247.231.136דווח על תגובה זו

  • 1.

    זה ייגמר בבכי

    רפתנית לשעבר, 20/05/10 17:17

    רק בריאות ואושר למי ששותה חלב לא מפוסטר.
    זה טעים יותר - וזה גם הרבה יותר מסוכן. הרבה יותר.
    כל מיני מחלות (חלקן נוראיות) שלא שומעים עליהן כיום בגלל הפיסטור - ישובו אל חיינו.

    IP: 62.194.215.152דווח על תגובה זו

    • הייתי רפתן בכדורי ..שתיתי המון חלב לא מפוסטר ..בהחלט חלב יותר טעים

      איציק, 21/05/10 04:02

      לא זכור לי מקרה אחד של מחלה זיהומית

      IP: 24.185.2.14 דווח על תגובה זו

      • תברר ברפת

        רפתנית לשעבר, 21/05/10 20:04

        של קיבוץ זיקים - מה קורה בפעם האחת ששותים חלב נגוע אחרי עשרות שנים שסוחטים עטין ישר לכוס הקפה של הבוקר ולא קורה כלום.

        מספיקה פעם אחת.

        IP: 62.194.215.152 דווח על תגובה זו