• 13.

    למי אכפת מהאוכל? הילה יפהפיה וסקסית... (ל''ת)

    שם, 26/12/09 11:16

  • 12.

    אין על הילה אלפרט

    רונן גולדשטיין, 25/12/09 14:36

    כוסית על.הלוואי עלי אחת כזו.איזה כוסית אמאל'ה בררררררררררררר

  • 11.

    ניתן בקלות לזהות מתי הילה מרוצה ומתי מדובר באכזבה.

    עודד, 25/12/09 13:27

    כאשר היא כותבת על אוכל שהוא ''נחמד''למשל לא צריך יום לימודים ארוך כדי להבין שהמנה לא היתה משהו מיוחד.

  • 10.

    היא היחידה שמבינה משהו. הולכת אחריה באש ובפסטה (ל''ת)

    אפרת, 21/11/09 22:46

  • 9.

    זה לא חדש וזה לגיטימי

    קוטנר, 12/11/09 14:07

    גם יואב קוטנר, בטורו המיתולוגי ב-7 ימים, היה כותב רק על דברים שהוא אוהב. גישה לגמרי לגיטימית בתחום הביקורת: לקדם דברים טובים ולהתעלם מדברים גרועים

  • 8.

    בקיצור, את יחצ''נית מסעדות (ל''ת)

    ערן, 11/11/09 23:37

  • 7.

    מילפית ליגה (ל''ת)

    laveeg , 11/11/09 16:13

  • 6.

    כל הכבוד לך, המשיכי כך (ל''ת)

    קטן, 11/11/09 13:36

  • 5.

    צל''ש לישראל היום, בוז לאלפרט

    ייבגני אבוטבול, 11/11/09 01:48

    כל הכבוד לישראל היום על הגישה של חשבון הוצאות, המאפשר חוסר תלות בהזמנות מיחצנים ואנשי יחסי ציבור.
    כך באמת צריכה לעבוד עיתונות חוקרת ולא משנה אם נשוא התחקיר הוא ראש הממשלה, חברה מסחרית או מסעדה.

    יחד עם זאת, כל היתרון הזה ממוסמס ובענק ע''י הגישה הבלתי עיתונאית בעליל של אלפרט.
    במקום לתת לקורא מוצר ביקורת שלם, נטול פניות ואמיתי (לטוב ולרע), היא יוצרת מוצר יחצני דה-פקטו במקום להיצמד לסטנדרטים עיתונאים ראויים.

    ההודאה של אלפרט היא לא פחות משערורייתית ואם העיתון מעוניין לשמור על האינטגרטי שלו, טוב יעשה אם יחליף אותה במבקר/ת עם מצפון עיתונאי.

  • 4.

    אחרי שקראנו את הביקורת של עופר שלח על גלידה ואת הביקורות של גדעון לוי

    אחת הבודדות שמבינה על מה היא כותבת, 10/11/09 18:29

    על טלוויזיה, דווקא מרענן לקרוא ביקורות של אחת שבאמת מבינה על מה היא כותבת.
    יש בעייה עם מסעדות אחרות?! פשוט הולכים ר-ק למסעדות שהיא כותבת עליהן. זה בדיוק מה שעשיתי עשרות פעמים ואפילו פעם אחת לא התאכזבתי!

  • 3.

    אבל יש בעיה אחרת

    יותם הקסם, 10/11/09 17:32

    חלק ניכר מכתבותיה של אלפרט עוסק במסעדות שאינן כשרות בעליל, שרצי ים מככבים דרך קבע בצלחותיה, שזה סבב, אבל ממש לא מתחבר לרוב העצום של קוראי ישראל היום שהוא, מה לעשות, שומר כשרות במידה זו או אחרת. עם כל הנחמדות של אלפרט, התחושה היא של דווקא. חבל. השירות לקוראים אינו מתמצה רק בביקורות חיוביות או שליליות, אלא גם באפשרות לממש את ההמלצה. במקרה של אלפרט, חלק ניכר מהמלצותיה אינו ישים בעליל והוא נקרא כחוויה אנתרופולוגית.

    • ''אין דבר כזה אוכל כשר וטעים'' !!

      האדמו''ר טומי לפיד, 10/11/09 18:32

      אתה לא יכול לאכול במסעדות שלה? אל תאכל! אני למשל לא סובל את הבשר שהוכשר בהמלחה עודפת ע''י יהודי עבדקן, שהוציא ממנו את כל הטעם!
      פירות ים ובמיוחד שבלולים צרפתים ממולאים הם מעדן גן עדן. אבל אני ממליץ לך שתשאר עם האוכל הכשר שלך. ככה ישאר לי יותר.

      • אדמו''ר יקר

        אדם, 11/11/09 02:51

        אין לי מושג איפה גדלת, אבל ועוד איך יש דבר כזה אוכל כשר וטעים. אולי בבית ''לפיד'' או בבתים אחרים מסוג זה מכינים *** של אוכל. בכל אופן, בעלי מסעדות שכן פותחים מסעדה כשרה בד''כ מזלזלים מראש בציבור שומרי הכשרות, בדיוק כמוך, שחושבים שמדובר באנשים שיאכלו כל מה שיגישו להם. ולכן יש להם רמה מאוד נמוכה של אוכל. המעטים שכן שומרים על רמה גבוהה וגם על כשרות הם מסעדות בטופ של הטופ ושם כן יש אוכל כשר וגם טעים. אתה מוזמן לשלוח את הילדים שלך לבית הספר עם סנדביץ' קלמארי, ולא חס וחלילה קוטג' או משהו. כי קוטג' זה כשר, וזה כמובן לא טעים. ולקינוח שוקולד עם שינקן, ולא חס וחלילה שוקולד רגיל, שהוא כמובן כשר ולכן - לא טעים.

      • לידיעתך רבות מהמסעדות שהילה אוכלת בהן - כשרות

        עודד, 25/12/09 13:29

        והאוכל בהן מצויין.ההכללה שלך כמו כל הכללה אינה במקומה.

  • 2.

    כל הכבוד לה!!

    ענת, 10/11/09 15:07

    לא עושה את עבודתה? היא עושה בדיוק את מה שהיא צריכה לעשות: להעביר את חווית המסעדה.
    וגם הולכת לישון עם מצפון נקי, בלי לדרוס אנשים אחרים.

    אין הרבה אנשים עם מצפון ואחריות אישית בתעשייה הזאת.ורק על זה מגיעה לה הערכה כפולה.

  • 1.

    ללקק ת'אצבעות

    אחד שאוכל, 10/11/09 15:03

    למה לבזבז מקום ובסוף לכתוב אל תלכו. איפה שאלפרט אוהבת אני רוצה לאכול. כל המלצה בול. זה מה שצריך