• 3.

    רק חבל שהיקף החקלאות האורגנית בישראל נמצא בירידה מתמדת (ל''ת)

    turh, 24/09/11 19:29

  • 2.

    המילה אורגני היא מצוצה מהאצבע

    צריך דרוג ופיקוח, 22/02/10 03:28

    דרוג 5 -
    מוצרים שגודלו בחקלאות פרמקלצ'ר
    באיזור עם אדמה בריאה וללא זיהום אויר

    דרוג 4 -
    מזון אורגני מאדמה בריאה באיזור ללא זיהום אויר וללא הנדסה גנטית

    דרוג 3 - מזון ''רגיל'' עם שימוש מופחת ופיקוח הדוק על כימיקלים

    דרוג 2 - מזון ''רגיל''

    דרוג 1 - מזון שעבר הקרנות או שימוש בכימיקלים אסורים (לא צריך להיות קיים)

    דרוג 0 - מזון שמתיימר להיות מה שהוא לא
    (לא צריך להיות קיים בכלל על המדפים)

    צריך גם לדרג את סוגי האריזה
    וצריך גם תווי תקן שמבטיחים ששולמו משכורות הוגנות לעובדים ולחקלאים

    הקיצר , מדינה מתוקנת?
    אולי עוד 20 שנה.

    • אני רוצה מזון שעבר הקרנות וטופל בכימיקלים

      אלי, 23/09/11 12:11

      מי אתה שתקבע שאסור שהוא יהיה על המדפים?
      לא לכולם יש אמונות טפלות, אולי גם תגיד שאוכל לא כשר צריך להוריד מהמדפים?

  • 1.

    עבודה הקשורה למזון ארוגני

    mfs, 03/09/09 13:48

    אם מישהו מעונין בעבודה עם מזון אורגני שייכנס לכאן לקבל מידע
    http://seo-sem-israel.com/EXPERTS/details.aspx?Id=44