• 13.

    חברת פרה פרה מציעה לכם את היוגורט החדש

    חברת פרה פרה, 30/11/08 21:30

    היוגורט שבא ללא אחוזי שומן והכוונה
    אי אפשר לדעת מה בדיוק יהיה בפנים כי אנחנו לא עובדים בשיטת הצנטריפוגות ,
    הממוצע של האחוז שומן ינוע בין 2-4%

    אין אצלנו כאלו קישקושים אלא מעדנים טעימים עם מעט סוכר חום וללא טעם מתוק מדי, בנוסף ליוגורט חברת פרה פרה מצרפת חתיכות קטנות של פרי אורגני ארוז היטב וטרי אשר אפשר לחתוך ולהוסיף ליוגורט, בעת הצורך אתם יכולים להוסיף מעט סוכר או ממתיק משלכם.

    בקיצור

    נמאס מהחברות הגדולות, רוצים מהפכה

    הגיע הזמן שמהנדסי המזון יצדיקו את שנות הלימוד ואת המשכורת שמשלמים להם ויוציאו את החומרים המזיקים מהאוכל שלנו.

  • 12.

    כל הכבוד על הכתבה

    שני העם, 30/11/08 21:18

    שהציבור יבין שכל התעשייה הזאת הורסת לנו את האוכל

    צנטריפוגות, הורמונים תוספים מזיקים, חומרים משמרים, שום דבר לא טבעי

    זה לא בריא!

    סידן אפשר לקחת גם כתוסף זה נמצא הרבה בטבע
    ויש את זה בהרבה דברים מהצומח, הרבה סידן בצורה כזאת יועיל לכם לבריאות השן העצם וגם לבריאות הכללית, מוצרי חלב לאוו דווקא כל כך טובים בתחום,

    אתם רוצים גבינות ומוצרי חלב, תשיגו מוצרים איכותיים טבעיים ללא כל החומרים המשמרים האלו הממתיקים ומה שזה לא יהיה , שיהיה אורגני ואז זה לא כזה מזיק כמו המזדעקים פה נגד מוצרים כאלו,

    העמים של המערב חיו על גבינות ומוצרי חלב זה חלק מהברירה הטבעית שלנו, יש אנשים שזה מתאים להם ויש כאלו שלא, כל דבר צריך לעשות במידה, ובטח לא לאכול פירות מיובשים ללא ערך תזונתי עם כמה חומרי טעם ושימור בתוך יוגורט שהוציאו ממנו את כל הטבעיות בצנטריפוגה מפרה שקיבלה הורמונים ואוכל מלא ברעלים ואפילו עברה התעללות.

    עדיף כבר לאכול חרקים!

  • 11.

    זהירות! חלב ומוצריו, כולם רעים לבריאות האדם. הקלידו בגוגל ''נזקי החלב''.

    חן, 29/11/08 17:23

    החלב מזיק לבריאות האדם. עשרות מחקרים בעולם הוכיחו זאת.
    הסינים והיפנים לא שותים חלב, ואין להם בעיות מזה.
    ניתן לקבל סידן מירקות רבים, וגם משומשום, טחינה מלאה, סרדינים ועוד.
    אל תשתו חלב ואל תאכלו גבינות ויוגורט. הם סכנה לבריאות!
    החלב טוב רק לעגל.
    (אגב, גם חלב עיזים מיותר לאדם)
    הקלידו בגוגל ''נזקי החלב''

  • 10.

    אז איזה יוגורט אמיתי נמכר ברשתות השיווק?

    מאמא, 29/11/08 13:08

    מה עלי לבחור מן המדף?

  • 9.

    בקיצור הכל חרטא.מאכילים אותנו בחרה

    רמי, 29/11/08 12:42

    צריך להמנע מדברי חלב כמה שאפשר.לילדים מגיל שלוש ומעלה אין את האנזים לפירוק חלבוני חלב.כמובן גם למבוגרים

  • 8.

    ל מס. 1 שעור קצר בביולוגיה

    ח. ידק, 29/11/08 12:36

    הם אומנם בלתי נראים לעין בלתי מזוינת אבל מערכת העיקול מכילה מיליוני חידקים. חלקם ''ידידותיים לגוף'' וחלקם פחות.
    החידקים הפרו ביוטים עוזרים למערכת העיקול, אך לא כל כך הרבה כמו שהפרסומות מהללות.
    לדוגמא, אמבות במעי הגס יעקלו אתך עד שליש ממה שאכלך וכל זה בלי שתרגיש כאב או אי נוחות. רק שהן עלולות להפריש חומרים רעילים ולגרום לדלקות.
    וחזרה לענין החידקים, בתאבון....

    • למס 8 שיעור קצר בביולוגיה (ל''ת)

      דנה, 29/11/08 15:09

    • אמבה זה פרזיט טפיל בעברית ולא חיידק ! (ל''ת)

      דנה, 29/11/08 15:10

  • 7.

    הסיבה האמיתית

    מקלוהן, 29/11/08 12:16

    גינת יודע איפה מרוחה החמאה (הרבה חמאה),אז למה לתקוף את המחלבות הגדולות = מפרסמים גדולים כמו תנובה,שטראוס,החברה המרכזית (מולר)שגם משלמים לזכיינים וגם מפרסמים למשל בעיתון. באמת למה להסתבך איתם ולנשוך את היד שמאכילה אותך. הרבה יותר קל (גינת תמיד היה חכם על חלשים) לתקוף את כל היוגורטיות האלה שממילא לא מפרסמות ואין להם אבא עשיר.
    דוגמא נוספת עד כמה גינת מבזה את מקצוע העיתונות,עד כמה עושה הוא לחוכא ואיטלולא את זמן המסך שניתן לו ובמקום לעשות תחקירים אמיתיים שהם בעלי עניין לציבור נרחב ,עושה הוא פלסתר מתוכניתו ומוכיח שהשמוואה הון-עיתון-זכיינון קיימת גם קיימת

  • 6.

    תמיד חשבתי לפי התמונות בפרסומת שיוגורט מולנר.......

    שרלוק, 29/11/08 11:54

    מיוצר בחול.
    רק עיון בקופסא מראה שהיוגרט מיצור בארץ.
    הפסקתי לקנות אותו.

    • נו ואם הוא מיוצר בארץ? מה הבעיה? (ל''ת)

      לי, 29/11/08 14:14

  • 5.

    והכי חשוב להיזהר מאספרטם

    ושימו לב שהם דוחפים את הרעל הזה גם לכללל המסטיקים, 29/11/08 11:36

    עדיף יוגורט עם סוכר מאשר דיאטטי עם אספרטם

    http://www.tivei.co.il/site/Site_ArticlesView.asp?ID=91

    • ל-5 .........צודק!!

      לקרוא טוב את התווית, 29/11/08 15:42

      ומשום מה רוב היוגורטים עם הסוכרזית מכילים עמילנים! ודווקא היוגורטים הרגילים אינם מכילים עמילנים! לצחוק או לבכות?!

  • 4.

    חיידקים פרוביוטים אכן תורמים למערכת העיכול אך אחוזים אפסיים אכן מגיעים

    אילן, 29/11/08 10:42

    למערכת העיכול.
    הם התים בדרך.

  • 3.

    רפי גינת רודף אחרי גנבים קטנים, מה עם הגדולים?

    בודק, 29/11/08 10:39

    מדוע שלא יתמודד אל מול המפעלים המזהמים ? ברור למה, הוא חבר של בעלי המפעלים ובטח שלא יעז לצאת נגדם...גם אל מול הגנב הגדול ביותר ''המדינה'' הוא לא יוצא

  • 2.

    יוגורט פרוביוטי דל + פרות העונה שנחתכו בבית = בריאות (ל''ת)

    מה שפחות מעובד משומר מטופל מתוסף..., 29/11/08 10:28

  • 1.

    כל הביו והשמיו זה בלוף, אין דבר כזה חיידק פרוביוטי שמשפר עיכול, בדיחה (ל''ת)

    מליוני חיידקים מתים, הידד, 28/11/08 23:30