• 7.

    בספרד אוכלים אותם....

    עדי, 19/11/08 01:38

    בספרד בתקופה זו של השנה, ניתן לראות אנשים רבים האוספים את החלזונות ומכניסים אותם לשקית פלסטיק שיש בה קמח ומספר חורים לכניסת אויר ומשאירים אותם בשקית למשך שלושה ימים, בהם החלזונות אוכלים קמח ומנקים את הקיבה שלהם משאריות אחרות...
    מטגנים בצל, כמה שיני שום ועגבניות ומוסיפים את החלזונות השטופים מהקמח וכמה דקות בישול... ובתאבון.
    אפשרות נוספת לאחר ניקוי הקמח והשטיפה לאוסיף אותם לפאייה.

    איני יכול לתת המלצות, לא ניסיתי אף אחד מהאופציות הללו

  • 6.

    בזה הם דווקא מהירים מאוד

    שבי לול, 18/11/08 23:18

    גומרים מהר ו''רצים'' לספר לחברה

  • 5.

    תגובה לאשקלוני : עושה לך את זה? (ל''ת)

    ירון, 18/11/08 19:53

  • 4.

    כן אתה צודק יאסרו אותך אם תעשה זאת כי אתה לא שבלול. צר לי (ל''ת)

    נועה, 18/11/08 19:51

  • 3.

    משרד החינוך מזהיר מפני חילזון אפריקאי מסוכן שנראה דומה לאלו

    שי, 18/11/08 19:50

    עדיף לא להמליתץ לילדים להרים שבלולים/חלזונות כי הם לא ידעו להבדיל בין החלזון המסוכן { האפריקאי} לבין החילזונות הנורמלים.

    הורים ! הזהירו את ילדכם!

  • 2.

    למה התכוון המשורר כשאמר

    ברלה, ברלה, צא החוצה?, 18/11/08 14:51

    אותי היו אוסרים על זה.

  • 1.

    חמוד לאללה

    אשקלוני, 18/11/08 14:29

    לא היה צריך להוסיף את האורגיה אך כתבה חננית