• 19.

    חחח

    נקטר, 25/08/08 23:40

    אשכרה פירסמו על זה כתבה???

  • 18.

    גם אני חושבת שצריך לפרסם את שם המכולת

    סטודנטית בב''ש, 25/08/08 11:52

    שכל הסטודנטים יחרימו אותה!
    אין טעם לשמור זאת בסוד, מדובר פה בבריאות שלנו.

  • 17.

    תנו רמז.. איזו מכולת זאת? שנדע לא לקנות שם

    m, 24/08/08 17:44

    סטודנטית מב''ש

  • 16.

    מוצרים שפג תוקפם

    יאנה, 22/08/08 16:50

    בדיוק היום עשיתי קניות במקולת שנמצאת בשטח המעונות בבאר שבע וכשחזרתי הביתה והתחלתי לסדר את הקניות הבחנתי שקניתי גבינה צהובה שתוקף שלה נגמר כבר לפני שבוע וחצי ..
    והיו עוד פעמים בעבר שהבחנתי במוצרים על המדף כגון חלב שכבר עבר תוקפם
    מעניין האם זה אותה מכולת?

  • 15.

    מספיק לעליבות הנפש

    רז, 22/08/08 16:49

    יש הרבה אנשים שלא מצליחים בבחינות אבל יודעים להפיק לקחים ולהצליח במועד ב' והכי חשוב - לקחת אחריות. אף אחד לא מת משוקולד שפג תוקפו, ובטוח לא חוטפים מזה קלקול קיבה תוך 10 דק'.. ובוודאי ששמים לב אחרי ביס ולא אחרי זלילת 4 חבילות. אם את הזמן שהם השקיעו בבולשיט הזה הם היו משקיעים בללמוד הם היו מצליחים.

    עלובי נפש. תתביישו.

    • תתבייש לך בעצמך! (ל''ת)

      חנבץ מרגיז!, 25/08/08 16:49

    • אכן מספיק לעליבות הנפש...

      יו, 01/09/08 11:48

      וואלה צודק! מקרים מגוחכים כאלו גורמים לזה שסטודנטים שבאמת צריכים מועד ג' לא יקבלו, בגלל שגם הם ייחשבו עצלנים ומתרצי תירוצים כמו אלו פה...
      יש סיבות מוצדקות למועד ג' שלא מופיעות בתקנון האוניברסיטה, אבל אי אפשר לעשות מזה בדיחה ולהתבכיין על כל שטות, במיוחד כשהמקרה נראה לא הגיוני, קחו אחריות!
      עצלנים נמאסתם!!!

  • 14.

    ברשתות הגדולות מוכרים שמרים לא בתוקף קבוע! (ל''ת)

    דרומי, 22/08/08 00:13

  • 13.

    אבל אם הסטודנט ראה סימנים לבנים מחשידים

    מאיה, 21/08/08 17:04

    אז מדוע המשיך לאכול את השוקולד, ובדיעבד מספר על הסימנים הללו???

  • 12.

    שוקולד שמקבל מאין ציפוי לבן - לא מקולקל - ועדיין ראוי לאכילה

    רון, 21/08/08 12:04

    נראה שהסטודנטים מחפשים תחרוץ לכשולנות שלהם במבחן

  • 11.

    שוקולד ישן שסבל מחום

    ג'וקים, עכברים, חולדות?, 21/08/08 09:40

    הרבה פעמים התיישן אצלי במזווה שוקולד, מעבר לתאריך. גם קורה שיש ציפוי לבן בגלל השומן שנמס בחום הקיץ. כבר לא טעים, אבל מעולם לא היה לנו קלקול קיבה בגלל זה.
    הציפוי הלבן יכול לקרות גם בשוקולד חדש.
    אולי ריססו את האריזות מבחוץ נגד ג'וקים? כולם נוגעים באריזות כשפותחים את החפיסה.

  • 10.

    גם לי יש קקי

    סטדנט לשעבר, 21/08/08 09:26

    אז אני יכול לערער על חדו''א 2 ???

  • 9.

    הרבה משלשלים בבחינות. קוראים לזה חרדה. (ל''ת)

    חרצף, 21/08/08 07:32

  • 8.

    הקלקול קיבה זה כנראה וירוס

    silverbell, 21/08/08 03:08

    הסיכוי לחלות משוקולד נמוך מאוד .
    בנוסף גם לי לשותפה שלי ועוד 3 אנשים שאני מכירה היה בעיות עם הבטן לפני שבוע .

  • 7.

    תודה מעריב על הידיעה החשובה.

    יאיר, 21/08/08 02:09

    דרך אגב - אתמול אכלתי משמש ובלעתי גם את הגרעין, אולי תכתבו על זה?

  • 6.

    זה לא מספיק חשוב בשביל כתבה

    אלון, 20/08/08 23:47

    וגם לגופו של עניין אני בספק אם קילקול הקיבה נגרם מהשוקולד. שוקולד מחזיק שנים גם אחרי תאריך התפוגה הרשמי.

    • אז למה התאריך תפוגה קבוע לזמן מסוים?

      ., 21/08/08 01:55

      אם זה מחזיק מעמד בסדר... כנראה שלא.

      • תאריך תפוגה זה סתם כיסוי תחת

        silverbell, 21/08/08 20:18

        אחרי תאריך זה השוקולד יכול להתישן ועלול להיות פחות טעים.
        בכל מקרה תאריך תפגוה הוא הרבה לפני התאריך התפוגה האמיתי
        מה את חושב שאם עבר יום אחד אי אפשר לאכול את הבמבה או שוקולד ??

  • 5.

    הם סטודנטים באוניברסיטה אבל לבדוק תאריך הם לא יודעים

    א, 20/08/08 23:45

    ה נותן אגוזים למי שאין שיניים

    • נכון. אני בודק וצוחקים עלי שאני פרנואיד. (ל''ת)

      פניל , 24/08/08 17:57

  • 4.

    שיעבור לשוקולד לבן... (ל''ת)

    חובזה, 20/08/08 23:12

  • 3.

    כמו כל דבר בפיצוציות בת''א

    יוני אידלסון, 20/08/08 22:58

    נדיר למצוא שם דברים ברי תוקף

  • 2.

    באיזו מכולת מדובר? וכמה שילמו לכם ''הרשתות הגדולות''? (ל''ת)

    אבי, באר שבע, 20/08/08 22:37

  • 1.

    הוא כנראה לומד חשבונואות חחח

    סטודנט בבן גוריון, 20/08/08 22:27

    הם הכי חרשנים, שמרוב חרשנות לא מסתכלים אפילו מה אוכלים?!
    לא נורא, עוד שבוע וחצי מועד ב'.. חח