• 8.

    ואני חשבתי

    אורית, 11/09/07 17:14

    שחמאה עושה טעם של חמאה...

    הגב לתגובה זו

  • 7.

    למה לא להכין לבד?

    סוכנת FDA, 08/09/07 12:10

    קונים גרגירי תירס ופשוט עושים לבד עם קצת שמן בסיר וככה יוצא הרבה הרבה יותר זול וגם הרבה יותר בריא.

    הגב לתגובה זו

  • 6.

    מה לעשות? הכסף במדינה חשוב יותר..

    זה מה יש, 08/09/07 09:15

    בישראל 2007 הכסף הוא הדבר החשוב ביותר, יותר מדאגה לאזרח, יותר מדאגה למשפחה, ויותר מדאגה למדינה...
    רוב האזרחים במדינה מוכנים תמורת כסף לעשות ''כמעט הכל'' !!
    כלכלת ביביהו תפסה חזק כאן והרגה כל חלקה טובה בארץ הזו.

    הגב לתגובה זו

  • 5.

    מה עם הפופקורן שמוכרים בארץ

    דניאל, 08/09/07 03:06

    יש לי במקרר חבילה של פופקורן בטעם חמאה. לזרוק?

    הגב לתגובה זו

    • אין לך מה לדאוג - מכון התקנים הישראלי מאשר

      לוק, 08/09/07 06:52

      הוא גם מאשר בובות עם עופרת, לפי איזה תקן אירופי עלום מקירגיזסטן, מים עם רמות זיהום נורמליות לפי תקן מונגולי משנות ה-30, גם את הפופקורן הזה הוא יאשר (תמורת תשלום נכבד, כמובן) ויקבע כי לא הוכח קשר ישיר בין מחלות שנתגלו בארה''ב לפופקורן הישראלי.
      (המלצה אישית - אחסן בפח הזבל ועבור לפופקורן עשוי תירס יבש עם חמאה אמיתית)

      הגב לתגובה זו

  • 4.

    לא פלא שהוא חולה

    דורון, 07/09/07 17:37

    הוא אכל מהפופקורן כמה פעמים ביום, מי אוכל בכלל כמות כזאת!?

    הגב לתגובה זו

  • 3.

    לא פלא שהוא חולה

    דורון, 07/09/07 17:37

    הוא אכל מהפופקורן כמה פעמים ביום, מי אוכל בכלל כמות כזאת!?

    הגב לתגובה זו

  • 2.

    מפחיד. אולי כדאי להפסיק לכמה זמן (לאכול פופקורן). (ל''ת)

    מפוכח, 07/09/07 13:36

    הגב לתגובה זו

  • 1.

    fda

    גדעון, 07/09/07 10:57

    הנה לכם מוצר מבית היוצר האמריקני ,שאפילו ה- fda לא הצליח לעלות על החומר הרעיל שנמצא בפופקןרן. בהצלחה לכל הבולסים.

    הגב לתגובה זו