רציתי לדעת האם החלב האורגני שנמכר בארץ (עד עכשיו ראיתי רק של הרדוף) - האם הפרות נחלבות כל השנה כמקובל בישראל או רק חצי שנה כמקובל בחו''ל?
האם הפרות מסתובבות באופן חופשי או שהן נכלאות מיום לידתן ועד יום מותן האכזרי?
ושאלה לא פחות חשובה - איך הטעם?
זה חשוב לי כי זה בהחלט יכול לגרום לי להתחיל לרכוש חלב אורגני בישראל.
הפרות לא תמיד הולכות ברצון לחליבה, שלא לדבר על פחד של ממש. במו עיני ראיתי רפתנים שגם מרביצים להן בדרך (עם צינור פלסטיק, למשל), יש מכות חשמל, יש דלקות בעטינים, צפיפות, הזרעות חוזרות ונשנות, מפרידים אותן מהעגלים מיד לאחר הלידה ועוד ועוד...