|
|
עד כה: 7 תגובות, ב- 3 דיונים.
|
|
|
לקריאת כל התגובות ברצף סגור את כל התגובות
|
הוסף תגובה
|
|
 |
3.
יש לי מתכון בדוק
נעם,
30/04/06 09:13
| |
 |
אחלה
ל"ת
ראש כרוב,
21/05/07 11:26
| |
 |
2.
כרוב אדום ואלצהיימר
רינה,
ת''א,
29/04/06 09:15
| לא אוהבת כרוב חי.
האם יש אותה תועלת מאכילת כרוב אדום מבושל?
איזה תבשילים אפשר להכין מכרוב אדום?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
YAMI YAMI
בילי,
01/05/06 23:06
| הכי פשוט בריא וטעים - להוסיף אותו לסלט טרי עם שמן זית. הנה מתכון; כרוב אדום ולבן,בצל ירוקׁ(גם העלים הירוקים)אדום ולבן, פלפל ירוק אדום ובהיר, חסה אמריקאית, עלי רוקט ורשאד, מלפפון, צנוניות אדומות, צנון ירוק, לבן, ושחור, פטריות, גרעיני חמניה או שומשום קלויים, שמן זית, מלח. אפשר להוסיף לימון, פלפל שחור או צ'ילי גרוס - לפי הטעם. הנאה מובטחת בתיאבון
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אמא שלי מכינה כרוב סגול מבושל כך:
פיף,
תא,
30/04/06 11:46
| קצוץ לרצועות עם: צימוקים, ג'ינג'ר, מעט יין אדום משהו כזה, זה פשוט מאוד ואחלה תוספת
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
הסלט בתמונה דווקא נראה מכרוב מאד לבן
ל"ת
בלשית,
התזונה,
28/04/06 11:29
| |
 |
דווקא מכרוב סיני
ל"ת
כרובית,
שומרון,
28/04/06 23:26
| |
|
|
|