• 4.

    שאלה לשרי

    רוני, 13/09/08 13:59

    אז איך הצליח לך עם הגידול שלהן? אני גידלתי השנה ויצאו לי חמש דלעות מעולות. בא לי גם בשנה הבאה למלא את כל החצר בקבוצ'ות כאלה.

    הגב לתגובה זו

  • 3.

    הדלעת הכי טעימה

    דינה, 15/02/06 16:06

    היא דלעת שנמכרת בגרמניה - גודלה כאשכולית גדולה, צורתה - תאנה וצבעה כתום -אדום (גם בפנים)
    טעם גן עדן

    הגב לתגובה זו

  • 2.

    הטור בדרך כלל טוב, הפעם נפלא. (ל''ת)

    סינדרלה, 10/02/06 23:55

    הגב לתגובה זו

  • 1.

    המתכון הכי משובח עם דלעת

    יפעת, 10/02/06 19:36

    אין אין אין על מחית הדלעת וטחינה מהספר שלך! כמה מחמאות אני קוטפת על המנה הפשוטה הזו בכל פעם שאני מכינה אותה והכי חשוב - בעלי מטורף על זה!

    הגב לתגובה זו

    • תוכלי לתת לנו את המתכון גם

      נמרוד, 11/02/06 10:23

      תודה!

      הגב לתגובה זו

      • מתכון דלעת בטחינה לכל המעוניין

        יפעת, 19/02/06 23:28

        אז ככה-
        1 ורבע קילו דלעת חתוכה לקוביות גדולות. מוסיפים לשליש כוס שמן תירס עם כפית מלח גס ומכסים את הסיר. מבשלים עד שהדלעת מתרככת מאוד.
        מועכים עם כף למחית וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד שעה וחצי.
        מסירים מהאש וכשהמחית כמעט פושרת מוסיפים 3-4 כפות טחינה גולמית ו... מתענגים...

        הגב לתגובה זו

        • בישול בלי מים?

          loli, 04/04/06 15:38

          סליחה על הבורות-מוסיפים גם מים לדלעת?תודה

          הגב לתגובה זו