• 14.

    הודעה לעשרות הצמחונים המציפים את האתר בתגובות... אה, וגם מסר לשרי.

    אוכל בשר לפעמים, 19/01/06 22:49

    מה אתם כולכם עושים כאן, קוראים בשקיקה כל מתכון בשרי?

    בכל אופן ברוכים הבאים:
    תראו, באמת יש לי כבוד אליכם, על המנעותכם ההומנית מאכילת כל דבר בשר.
    אני רק לא מבין למה אתם מטיפים כל הזמן, ובכזאת התמדה ושיכנוע עצמי כמו-משיחי.
    האם כל מעשיכם טהורים? האם כל מחשבותיכם טהורות?
    יש בהתנהגותכם טעם לפגם. התנהגותכם היא מעט חשוכה, כפייתית וכופה.
    אנא מכם - הרפו מאוכלי הבשר רק מעט...
    הצעה קטנה לי אליכם: קדמו בעזרתנו (אוכלי הבשר לפעמים) את גידול הבשר האורגאני, החופשי והשמח, שאין ספק שהוא יותר טוב, טעים ובריא, מבשר הגדל במכלאות, דירים ולולים צפופים ובלתי הומניים. בעלי החיים ישמחו, וכך גם אנחנו.
    כמו כן, אנא פעלו איתנו, לקידום חקיקה לשחיטה הומנית לפי הכללים הנהוגים במדינות מתקדמות. זה ימנע סבל מיותר מהחיות.

    ולסיום, מסר קצר לשרי אנסקי:
    שתדעי, שאת כותבת מצויין, מבשלת מעולה, ובאופן כללי הינך מומחית רצינית בתחומך.
    לאורך שנים מספר שאני מדי פעם נתקל ביצירותייך, ולעיתים מנסה אותן בעצמי.
    תענוג גדול.
    כה לחי - חזקי ואימצי.
    אהבתך ותשוקתך לתחום מורגשים היטב, ומהווים השראה לרבים.
    מאחל לך שתמשיכי ליצור תמיד ושתהני מעשייתך.

    הגב לתגובה זו

    • שחיטה הומנית, אה??

      רחלה, 20/01/06 19:59

      פוי, כמה שהביטוי הזה מגעיל וצבוע!
      אתה רוצה להרוג אותם אבל להרגיש טוב תוך כדי. אין גבר כזה.

      הגב לתגובה זו

  • 13.

    למה באמת כדאי לכם להיות צמחונים?

    mio, 19/01/06 13:04

    מהסיבה שאופן גידול בעלי החיים לצרכי בשר (וכן לצרכי מוצרי לוואי כגון חלב וביצים) כורך בתוכו ברוב המקרים תנאים המקשים על חיי בעל החיים (מי מכם היה מוכן לחיות בתוך כלוב או מכלאה שבה לכל היותר יש לו מקום להסתובב בשטח הגדול ממנו עצמו רק פי 2-3?), וחומרים כימיים המזיקים לבני האדם הצורכים את הבשר/מוצרים נלווים מן החי (בעיקר הורמונים ותרופות שנצברים בגוף החיה ונשמרים בבשר ובמוצרי הלוואי באחוזים גבוהים ממה שהיינו מדמיינים...
    לכן, אם כל אחד מכם היה מודע לתהליך הגידול, השחיטה והעיבוד של בשר למאכל בסטנדרטים המקובלים בארץ - הוא היה שוקל ברצינות להפסיק לאכול בשר...

    הגב לתגובה זו

    • תודה רבה!!

      ר., 19/01/06 19:17

      אכן, כדאי שנהיה מודעים לתהליך הגידול של החיות ,לעצם רציחתן, ולא רק למתכונים ''נימוכים בפה''.

      הגב לתגובה זו

  • 12.

    לא ממש בלתי אפשרי

    רק לא בשר, 15/01/06 21:00

    בהתחלה - רצח חיות ואכילת בשרן!
    אחר-כך - טיהור העולם מגזעים נחותים!

    וזה קרה - וזה קורה.....

    הגב לתגובה זו

  • 11.

    צמחונים

    אדם שפוי, 15/01/06 01:14

    למה שלא תגיבו לכל מתכון ומתכון של בשר שאי פעם נוצר?

    הגב לתגובה זו

  • 10.

    לכל הצמחונים

    בת-אנוש, 15/01/06 01:10

    בסדר, אבל איך יצא לכם המתכון...?
    בת-אנוש

    הגב לתגובה זו

  • 9.

    רוצה להוסיף

    צער בעלי חיים, 14/01/06 21:20

    עוולה מוסרית [היא] בנטילת חיי בעלי-חיים לצורך אכילת בשרם.

    הגב לתגובה זו

  • 8.

    נימוח בפה, אה?

    המומה, 14/01/06 19:32

    אמאל 'ה!!! מאיפה קבלנו את הרשיון לאכול חיות ולקרוא לבשרם נימוח בפה?
    זה מזעזע אותי כשאני קוראת על שדרוג הטעם.
    למס' 7: איך היית מגיבה אם היו משדרגים את טעם בשרך?

    הגב לתגובה זו

    • מממ...

      אחת עם רשיון, 15/01/06 01:43

      את הרשיון קיבלנו מאלוהים וחוץ מזה זה באמת נימוח בפה. זה נמס על הלשון כשזה בא במגע עם החיך... מממ...תענוג. (האם את מעוניינת בעוד תיאורים?)
      לבד מזאת, את צודקת בהזדעזעות על שדרוג הטעם. זה טעים באופן טבעי ולא זקוק לשום שדרוג.

      הגב לתגובה זו

      • אלהים, אה?

        מ - פחח, 15/01/06 05:12

        מקוה מאוד שברגעים שאת סובלת - מבעיות פיזיות או מנטליות - תחשבי על מצבך באותה שרלטנות שאת מתייחסת לחיות.
        רק מציעה לך לשדרג את עומק המחשבה שלך.
        בקשר לדברים אחרים, עבדו עלייך - חזק.

        הגב לתגובה זו

  • 7.

    מצויין עם -

    סבתא'לה, 14/01/06 06:45

    אני מכניסה את עצמות הבשר של האוסובוקו לחמין כחלק מהתבשיל . נימוח בפה ומשדרג את הטעם.
    בנוסף ניתן להכין מהם צלי מעולה באופן שאתם מכינים צלי בקר אחר. או כתוספת לצלי . מומלץ- למרוח יום קדם הרבה שום כתוש . למשוח בשמן זית ולהניח בכלי מכוסה במקרר. למחרת להוציא ולתגן בשמן חם [בסיר קדרה רחב] משני צידיו ואז ניתן להוסיף ירקות שורש ושאר חלקי בשר שתוגנו קודם באותו אופן. תבלו תיבול עדין. הבשר עשיר ומוציא את הטעמים. אישית אני מוסיפה מעט טריאקי לטעם וכמובן 1- כף אב' מרק. ושאר תבליינים [לא הרבה].

    הגב לתגובה זו

  • 6.

    קצת אינפורמציה בקשר לאכילת חיות

    בשם החיות, 14/01/06 00:56

    ''צמחונות מיטיבה הן עם בעלי-החיים והן עם בני-האדם. לאלה וגם לאלה מוטב שבני-האדם יבחרו בתזונה צמחית ויימנעו מאכילת מזון מהחי. עבור בני-האדם, תזונה צמחית מציעה מגוון עשיר של טעמים וניחוחות, מונעת מחלות ומבטיחה בריאות טובה יותר.''

    ''האדם איננו אוכל בשר מטבעו...''

    ''הזוללים [בשר חיות] מצטדקים ברשיון אשר ניתן להם מאת הטבע''

    ''איזה הכרח, או איזה שטן מסית השיאך לטבול ידיך בדם - אחרי אשר יש לך כל הדרוש למחייתך די והותר?''

    הגב לתגובה זו

    • או קיי

      אבגדה, 15/01/06 01:32

      צודק. הצמחונות מיטיבה עם האדם ועם החיות.
      אני אגיד לחתול שלי שיפסיק לאכול בשר ולצוד חיות מעכשיו. אה, וגם לאריה באפריקה: תפסיק כבר לצוד חיות אחרות, אתה באמת לא יודע מה טוב בשבילך!
      אבל חשוב מזה, אני אגיד לילד הרעב באפריקה: אל תאכל את מנת הבשר הקטנה שהוקצבה לך כי אתה פחות חשוב מהחיה שאתה אוכל, אז מות!

      הגב לתגובה זו

  • 5.

    אוי וי, חזרנו לאכילת חיות

    רחלה, 13/01/06 22:13

    מי שבאמת אוהב בשר?
    לידיעתכם: אוסובוקו עגל עשוי מחיה שרצתה לחיות חיים נעימים בלי כאב ובלי לגמור את עצמה על הצלחת שלנו.

    אז נכון ששרי לקחה אתנחתא מבישול חיות, אבל עכשיו היא חוזרת לזה כאילו שזה בסדר. לאכול חיות ולהלל את בישולן זה א ף פ ע ם לא בסדר - גם לא אחרי הפסקה קצרה.

    נא להפסיק לאכול חיות לאלתר!
    ולמעריב: שוב מבקשת לפרסם את תגובתי.

    הגב לתגובה זו

    • בסדר

      ששש, 15/01/06 01:17

      בסדר, אנו נפסיק לאכול חיות לאלתר.
      על החתום: המין האנושי.

      הגב לתגובה זו

  • 4.

    איזה כיף לאכול בשר

    טעים, 13/01/06 14:01

    אחרי שהפרה סבלה כל החיים שלה במכלאות עם אוכל לא מתאים שגרם לה למחלות מיום הולדתה עד יום מותה רק בשביל שאנחנו נוכל להנות 5 דקות ?
    איזה יופי ?

    הגב לתגובה זו

  • 3.

    גועל נפש !!! לאכול גופות של חיות (ל''ת)

    חיות זה לא אוכל, 13/01/06 13:24

    הגב לתגובה זו

    • לאכול את האספסת שלהם יותר טוב...

      איוול קניוול, 13/01/06 14:06

      חיות זה אחלה אוכל ,יא דביל . חוץ מזה מה את/ה קורא מתכון על אוסובוקו.
      אין ספק שרואים את העדר אכילת בשר ( או חיות אם תרצו) על תפקודי קוגניטיבי לקוי

      הגב לתגובה זו

    • נכון, קלקר זה אוכל!

      הבולס, 13/01/06 14:13

      קלקר מסויה ושלל עלי ירוקת - זה מעדן!!
      רק שתדע, 80% מתושבי המערב ימותו בתוך שנתיים בערך אם יוציאו מתפריטם את הבשר.
      לא משנה במה יחליפו אותו, לשרוד הם לא ישרדו.
      אז תמשיך עם החסה ושיהיה בהצלחה.

      הגב לתגובה זו

  • 2.

    אפשר להשתמש באוסובוקו לבן במתכון האחרון

    קובי, 13/01/06 13:00

    יוצא מצויין!
    (וזול בכ-15 שקלים לקילו בשר!)

    הגב לתגובה זו

    • למה זה יותר זול? (ל''ת)

      נעמה, 13/01/06 15:14

      הגב לתגובה זו

  • 1.

    יוצא הרבה יותר טוב עם יין אדום (ל''ת)

    משה, 13/01/06 12:05

    הגב לתגובה זו