 |
9.
הפקרות
פקק תנועה,
קרית ביאליק,
20/02/05 13:48
|
|
 |
8.
גם שרי וגם ארז גאונים באוכל
ל"ת
מעריצה,
19/02/05 14:21
|
|
 |
7.
כתבה גדולה, תכתובת מקסימה
ל"ת
מירון,
19/02/05 14:20
|
|
 |
6.
שרי- הסיבה לשוני בין הלחם שלך
יעקב השקרן,
חלם לנד,
19/02/05 13:56
|
ללחם של ארז כי ידוע שהוא נותן מתכונים לא מדויקים בלשון המעטה ואת עוד אחת מקורבנות הטעויות המכווונות שלו
הגב לתגובה זו
|
|
 |
כאחת שאופה לחם
רחלה,
21/02/05 19:57
|
יעקב,
אפייה טובה של לחם תלויה במספר גורמים. לא כל פעם יוצא לי את אותו הלחם. אותו דבר בבישול, גם אם שני אנשים יקראו את אותו מתכון, יש משהו בידי המבשל שאותו אי אפשר להעביר.
אז ארז לא שיקר בכלל - נראה לי, להפך, שהוא מאוד אמין.
בדרך כלל - אצל הרבה אופים/בשלנים - אפשר לדעת אם המתכון הוא אמיתי או לא. אחרי הרבה שנות ניסיון מתחילים להכיר את המרכיבים הנחוצים להצלחה. פשוט מרגישים את הצלחת המתכון. ככה זה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
5.
פשוט נהדרת!
ל"ת
את,
18/02/05 16:19
|
|
 |
4.
מה זה שאור במרכיבים?
לא מבינה,
18/02/05 16:17
|
|
 |
תקראי את המדור שלה משבוע שעבר
שאור שאורי,
שאוריה,
19/02/05 01:42
|
הקישור מצד ימין
יש שם תיאור מפורט של איך מייצרים שאור לבד
אין לקנות בחנויות מדובר בעובש מעורב בקמח ומיים עבודה קשה ולחם נפלא
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
טיפ לאפיית לחם מקמח מלא!
א.ס,
שטוקהולם,
18/02/05 16:06
|
על קמח מלא יש לשפוך מיים רותחים אחרת יהיה טעמו הטעם הדומיננטי של הלחם.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
שרי יקירתי, את חייבת לענות לי!
לחמניה,
18/02/05 15:05
|
לא תיארת את טעמו של הלחם. האם יוצא לחם בטעם חמוץ?? כי אם כן אני מיד קמה להכין. אם זה לא זה אז בבקשה תתני מתכון ללחם כהה חמוץ. אני חולה על זה!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
חמוץ וטעים
אביב,
26/04/06 12:32
|
לחם חמוץ וטעים שווה לנסות!! לי בפעם הראשונה יצא ממש נמוך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
האם השאור הזה מתאים גם ללחם
גילת,
ירושלים,
18/02/05 11:49
|
|