תגובות
עד כה: 12 תגובות, ב- 9 דיונים.
הוסף תגובה
9.  הפקרות
    פקק תנועה,  קרית ביאליק,    20/02/05 13:48
8.  גם שרי וגם ארז גאונים באוכל  ל"ת 
    מעריצה,    19/02/05 14:21
7.  כתבה גדולה, תכתובת מקסימה  ל"ת 
    מירון,    19/02/05 14:20
6.  שרי- הסיבה לשוני בין הלחם שלך
    יעקב השקרן,  חלם לנד,    19/02/05 13:56
         כאחת שאופה לחם
        רחלה,    21/02/05 19:57
5.  פשוט נהדרת!  ל"ת 
    את,    18/02/05 16:19
4.  מה זה שאור במרכיבים?
    לא מבינה,    18/02/05 16:17
         תקראי את המדור שלה משבוע שעבר
        שאור שאורי,  שאוריה,    19/02/05 01:42
3.  טיפ לאפיית לחם מקמח מלא!
    א.ס,  שטוקהולם,    18/02/05 16:06
2.  שרי יקירתי, את חייבת לענות לי!
    לחמניה,    18/02/05 15:05
         חמוץ וטעים
        אביב,    26/04/06 12:32
1.  האם השאור הזה מתאים גם ללחם
    גילת,  ירושלים,    18/02/05 11:49