|
|
עד כה: 6 תגובות, ב- 5 דיונים.
|
|
|
|
|
|
הוסף תגובה
|
|
 |
5.
איך עושים\ קונים כוסמת קלויה
שמואל-ד,
15/11/04 23:44
| איך עושים כוסמת קלויה או לחילופין היכן משיגים כוסמת קלויה או שכל כוסמת שקונים בסופר זה כבר קלוי. אודה מאוד למי שיטרח ויענה. תודה
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לא כל כוסמת שקונים בסופר היא
sashka,
san diego,
24/11/04 06:05
| קלויה! אבל לרוב כן, פשוט צריך להיזהר. הקלויה היא יותר בהירה מהלא קלויה. זה מה שאני יודעת. בהצלחה!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
בשר kobe
רחלה,
30/10/04 23:27
| שרי היקרה, האם תוכלי לכתוב עוד בנושא בשר ה kobe? זה ממש מחלחל לדעת שמגדלים עגלים בתליה על מנת שבני אדם יוכלו לאכול אותם בהנאה שעולה $200 או משהו כזה. זה מספיק רע שחיות צועדות חייבות במיתה, רק כדי שנאכל אותם - אבל לתלות אותם?? רק אם נכתב ונזעק, יפסיקו את השערוריה הזאת.
התצטרפי למאבק זה? תודה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
כוסמת, גרגיר אחד אחד...
מניסיון,
30/10/04 01:25
| מי שרוצה להכין כוסמת כהלכה, שכל גרגיר יהא נפרד כמו באורז שבושל ההלכה, צריך קודם כל לברור היטב את גרעיני הכוסמת השלמים (יש לפעמים אבנים קטנות ועוד לכלוכים) ולשטוף היטב. את הכוסמת המסוננת שמים בסיר. מחממים תוך בחישה מתמדת עד שהגרגירים מתיבשים היטב וחמים, ואז שופכים פנימה ביצה בחושה היטב, וממשיכים לבחוש כך שהביצה מצפה את הגרגרים ולא רואים אותה (בערך עוד דקה שתיים). על כל כוס גרגרים שופכים פנימה 2 כוסות מים רותחים. מוסיפים תבלינים (מלח או אבקת מרק, פלפל). מביאים לרתיחה, ומקטינים האש. מבשלים עם מכסה על אש קטנה כ-45 דקות עד שכל הנוזלים נספגו). ואז אפשר לאכול כמו שזה או להוסיף בצל מטוגן, פטריות מטוגנות, פסטת פרפל (עניבת פרפר), גזר מטוגן ושאר ירקות. בתאבון...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
2.
בישול כוסמת
ציפי,
פ.חנה,
29/10/04 23:44
| להוסיף לקוסמת מים או מרק מלח וביצה לערבב ולבשל לאחר הבישול להוסיף בצל מטוגן וריבועי אטריות
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
הולכים לנגב קוויאר?
ל"ת
אריה,
פתח-תקווה,
29/10/04 17:38
| |
|
|
|