דג ים-תיכוני

דג ים תיכוני כמו שרק אורי בורי יודע לעשות ועכשיו גם אתם

אונלייף
onlife אוכל | 30/05/2016 22:05

אופן ההכנה:

מחממים מחבת יצוקה, מורחים שכבה דקה של שמן זית ומפזרים מעט מלח גס.

מכניסים את פילה הדג עם צד העור כלפי מטה ל-2.5 דקות.

הופכים את הדג לדקה נוספת ומוציאים את הדג מהמחבת

למחבת מוסיפים רבע כוס שמן זית מעט פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות

מוסיפים כף גדושה בשום כתוש (טרי)

לאחר כדקה להוסיף 2 כפיות לימון וכפית רוטב דגים. לערבב ולהחזיר את הדג למחבת לדקה נוספת.

לפזר מעל כוסברה טרייה קצוצה ולהגיש

בתאבון!

לעוד כתבות באתר אונלייף היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך

המומלצים